Poslednji tekstovi

Šta kada nas dodir iritira?
Šta se dešava kod osoba sa teškoćama senzorne obrade ili teškoćama senzorne integracije?
Promo objava
Odgoj i razvoj

Disleksija kod dece – razumevanje i podrška
Kod dece sa disleksijom postoje promene u delovima mozga koji obrađuju jezik, pa njihov mozak rea...
Promo objava
Škola

...sad ste me zbunile skroz ,znaci konacno idemo kroz Srbiju i ulazim u CG za decu mi treba izvod i zdr.knjizica jel?
, ze decu uz prisustvo oba roditelja potreban je neki dokument kao za dokaz, najbolje izvod iz mat. knjig. rodj. ima da se izvadi bas za prelazak granice i 5e je.A za nas samo licna karta i to je to.Ako idete autom na granici placate 10 (kao ulazak to vredi godinu dana)
, al kako god da okrenem Orebić me sljeduje, a na ove destinacije ako Bog da više para, jer sam sad pronašla nakav smještaj u Rafailovićima apartman skoro 100 eura dan, ma bjažiiiiiiii
!!
... tako da nema vise izlezavanja u dubokoj hladovini... Sto se granice Srbija- CG tice, za djecu je dovoljan izvod iz maticne knjige rodjenih, a za odrasle licna karta. Placa se, za automobile, ekoloska taksa 10e i treba paziti na unos hrane i tecnosti, mada to nas niko nikad ne pita