Poslednji tekstovi

Šta je bolest šaka, usta i stopala?
Bolest šaka, stopala i usta je virusna zarazna bolest koja najčešće pogađa odojčad i decu. Saznaj...
Zdravlje i bezbednost

Oblik penisa je važniji od njegove veličine
Da li ste znali da možete koristiti posebne tehnike kako biste pomogli svom penisu da postigne op...
Porodični odnosi

...sad ste me zbunile skroz ,znaci konacno idemo kroz Srbiju i ulazim u CG za decu mi treba izvod i zdr.knjizica jel?
, ze decu uz prisustvo oba roditelja potreban je neki dokument kao za dokaz, najbolje izvod iz mat. knjig. rodj. ima da se izvadi bas za prelazak granice i 5e je.A za nas samo licna karta i to je to.Ako idete autom na granici placate 10 (kao ulazak to vredi godinu dana)
, al kako god da okrenem Orebić me sljeduje, a na ove destinacije ako Bog da više para, jer sam sad pronašla nakav smještaj u Rafailovićima apartman skoro 100 eura dan, ma bjažiiiiiiii
!!
... tako da nema vise izlezavanja u dubokoj hladovini... Sto se granice Srbija- CG tice, za djecu je dovoljan izvod iz maticne knjige rodjenih, a za odrasle licna karta. Placa se, za automobile, ekoloska taksa 10e i treba paziti na unos hrane i tecnosti, mada to nas niko nikad ne pita