Poslednji tekstovi

Sledeća generacija milionera biće majstori
Programeri i inženjeri padaju sa trona! Čeka nas tehnološki bum, majstori će biti nova generacija...
Vesti

Upoznajte autorku serijala o Džeronimu Stiltonu
Beogradski sajam knjiga je počeo, a Vulkan izdavaštvo vam je kao i uvek pripremilo druženja pisac...
Promo objava
Promo kutak

...mi uvek idemo tu posto imamo svoj parking ,apartmani su super,imaju dva bazena koja se mogu koristiti i sve je jako lepo sredjeno ...kupamo se uvek na Plocama jeste malo dalje ,ko nije bio odmah iza Budva ali to nije problem kada si kolima osim toga od Nbgd do grada mi nekad treba duze da stignem ..e sad za klopu to bi morali negde da uplatite ako necete da spremate ali ima masa restorana koji imaju dobru ponudu za sva tri obroka,mi se hranimo uvek u hotelu Beograd posto imamo pravo koriscenja istog a on nam je na dva minuta kolima od apartmana
..tako da svaka prica uvek ima dve strane...naravno Budva mi je dvadeset puta bolja od Sutomora ,tamo idem u junu a i Sutomore krajem avgusta uvek tako...i stvarno nikad nikakav problem
Ove godine smo rešiili da bude obrnuto.
doduše, ja sam samo jednom bila u cg (mi iz hr nismo odlazili u cg na more) i bilo mi je lepo.