Poslednji tekstovi

Verniks: "Ružna" bela sluz od velike je koristi bebi
Možda ćete želeti da, čim vidite ovu sluz na telu vašeg novorođenčeta, uklonite i operete je, ali...
Porođaj

10 najstresnijih odluka koje čovek donese tokom života
Neke odluke donosimo gotovo automatski – poput toga šta ćemo danas večerati – dok druge nose dale...
Vesti

I mogu da kazem da me mnogo vise slusa nego npr brata njegov sin,a on non stop ide za njim i prica mu ne diraj to,to ne sme a on ga gleda u oci i namerno to radi.Zato kad ga pitaju ko ce da ga cuva-mama,baba ili keka on hoce uvek kod keke-ja ih pustim da se igraju,skacu,vriste,lupaju i kad im kazem ne oni znaju da sam ozbiljna i da to stvarno ne sme.
Jednom je istrcala ispred butika,i sakrila se,kada sam izasla nje nema nigde,butik pored ulice koja je bas prometna,ne mogu da opisem kako sam se osecala,prodavacica je videla gde se krije posle par minuta,ja sam do tad vec bila u predinfraktnom stanju
da je ipak lakše odraslom čoveku da razume postupke deteta, nego detetu da razume postupke i odluke odrslih. Ja mislim da mališani za svaki svoj postupak imaju neki razlog, koji je u njihovoj glavi opravdan. E sad, što oni to ne umeju da iskomuniciraju, to je drugo