writing-img

RE: Spermogram i spermokultura

clock-img

30.06.2010, 10:47

clock-img

Anoniman

Ivo, ja stvarno ne znam nista o tome. Na mm spermogramu pise nema, a za ref.vrednost pise - NEMA! user posted image

clock-img

30.06.2010, 10:48

clock-img

Iva979

pencil-img

590

Srce si!
Mene buni sto samo pise aglutinacija - da, nema nikakvih plusica.
A taj spermogram smo radili u Jevremovoj i platili 4.000 dinara!
Danas ce da zove kliniku pa ce da pita sta i kako, mada mi nemamo urologa jer je sada sve bilo ok.
Hvala ti draga jos jednom! user posted image

clock-img

30.06.2010, 10:48

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Ivo draga mi nikada nismo imali taj problem...ali zato drugih koliko hoces user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

30.06.2010, 10:49

clock-img

Iva979

pencil-img

590

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Ivo, ja stvarno ne znam nista o tome. Na mm spermogramu pise nema, a za ref.vrednost pise - NEMA! user posted image

Pa i nama je to pisalo kada smo pre par meseci radili u Biomedici user posted image
Ma nek ih zove tamo pa neka mu objasne...
Hvala Nejti! user posted image

clock-img

30.06.2010, 10:50

clock-img

Veca77

pencil-img

879

BTW, ostali parametri u spermogramu su jako dobri i zadovoljavajuci!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

clock-img

30.06.2010, 10:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Iva979

Srce si!
Danas ce da zove kliniku pa ce da pita sta i kako, mada mi nemamo urologa jer je sada sve bilo ok.

user posted image user posted image user posted image

Nema na cemu, duso!
Ja bi za te pare ocekivala i matematicki proracun kretanja, brzine, oblika spermica! user posted image

clock-img

30.06.2010, 10:53

clock-img

Veca77

pencil-img

879

Srce si!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovi u Jevremovoj imaju sigurno nekog urologa kojeg konsultuju za tako neke situacije, tako da ce morati da vam daju objasnjenje! Za te pare, molicu, neka se malo potrude! user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

clock-img

30.06.2010, 10:56

clock-img

Iva979

pencil-img

590

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Srce si!

Nema na cemu, duso!
Ja bi za te pare ocekivala i matematicki proracun kretanja, brzine, oblika spermica! user posted image

Veco, Nejti, slazem se!
Ja kada sam otisal juce po rez., oni su mi samo dali i ja mislila da je sve ok cim nista ne govore... Kad sam dosla kuci, psovala sam na sav glas, i rekla isto sto i vi: za ove pare i natalnu kartu da mi urade a ne samo sprmogram!!!  user posted image

clock-img

30.06.2010, 19:25

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Drage moje,jedva sam upalila komp i dodjoh na kratko samo da vam javim da spermogram koji je trebao da bude gotov do 15h jos nije!Stvarno ne znam sta rade kad mora uzorak da se pregleda vrlo brzo!Tako da cekamo sutra 15h!user posted image I puno,puno sam se iznerviralauser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

30.06.2010, 19:29

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

drzim fige duso da sve prodje kako treba user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

30.06.2010, 19:44

clock-img

Misica 3

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: bebironcic

Drage moje,jedva sam upalila komp i dodjoh na kratko samo da vam javim da spermogram koji je trebao da bude gotov do 15h jos nije!Stvarno ne znam sta rade kad mora uzorak da se pregleda vrlo brzo!Tako da cekamo sutra 15h!user posted image I puno,puno sam se iznerviralauser posted image

Nemoj se nervirati, znam kako ti je, ali nema vajde.A katastrofa kako su neodgovorni.Navijam da bude dobaruser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 20:17

clock-img

Iva979

pencil-img

590

A ja svrnula samo da cujem ima li vesti!
Bice dobro! Ljubim te!user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 20:19

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Bebironcicu svi jako navijamo user posted image

clock-img

30.06.2010, 21:59

clock-img

Anoniman

JAOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim na tebe drugarice mojauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 23:50

clock-img

Anoniman

Drzim fige i na nogamauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 08:06

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Hvala vam dugarice mojeuser posted image user posted image user posted image cekamo danas!user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

01.07.2010, 12:05

clock-img

NinaMandarina

pencil-img

349

Bebi, drzim pesnice da bude dobro user posted image

clock-img

01.07.2010, 12:09

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

bebiiiiiiiiiiiii user posted image

clock-img

01.07.2010, 15:56

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Drage moje drugarice,stigao mm a sa njim i rezultat!Nije vise 0!user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 15:58

clock-img

Anoniman

Drage moje drugarice,stigao mm a sa njim i rezultat!Nije vise 0!user posted image user posted image user posted image

O hvalim te Boze....Koliko je ???Dovoljno za VTO???

clock-img

01.07.2010, 15:58

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Od 0 smo se popeli vrlo malo,na 2 miliona,nije to nista extra ali bitno je da ima poboljsanja!Ali,na zalost,pokretnih nema,slabo pokretnih 50% i nepokretnih 50%.Da li sada neko od vas zna da li se sa ovim rezultatom moze raditi VTO?

clock-img

01.07.2010, 15:59

clock-img

Anoniman

BEEEEEEEEEEEEEEJBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 15:59

clock-img

kleopatra*

pencil-img

629

Divno mila,tako se radujem zbog vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

clock-img

01.07.2010, 16:03

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

BEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JAOOOOOO KAKVA DIVNA VESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PLACEM I SMEJEM SEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 16:05

clock-img

Anoniman

O HVALA BOGU NA LEPIM VESTIMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ne znam da li je to dovoljno za vto,javice se neka cura valjda.....

A VECERAS WILD WILD WILD MUCKANJE DO ZOREuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image