cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Žene rade 3 sata duže od muškaraca

clock-img

10.04.2009, 08:13

clock-img

Anoniman

Prosečnoj Novosađanki radni dan traje bar tri sata duže nego njenom suprugu, jer joj je toliko vremena potrebno da skuva, spremi stan i pozabavi se decom, pokazala su istraživanja nevladinih organizacija. Prikriveni rad, kako stručnjaci nazivaju gomilu obaveza koja je ostala na ženi, iako je ona pomogla muškarcu u izdržavanju porodice, najčešći je način da koji su današnje žene diskriminisane. I to od sopstvenih supruga.

- Neravnopravni položaj žena postao je u tranziciji još gori pošto žene češće gube posao, a teže dolaze do njega. Žena se i češće žrtvuje. U mnogim slučajevima u kojima su žene i muževi bili zaposleni u istoj firmi koja propada, žena je donosila odluku da napusti posao - kaže Vesna Šijački, direktorka Zavoda za ravnopravnost polova Vojvodine.
Izvor: blic.rs

clock-img

10.04.2009, 14:46

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Ja ne mogu zamisliti mog mm-a da kada dođe kući s posla još pere,sprema,kuva,pegla,mislim da bi se čovek lepo samoubio(što kaže Lenka),a nama ženama je to najnormalnije,pa neka posle kaže neko ko je superiorniji pol!user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

10.04.2009, 14:49

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: Sneža

Ja ne mogu zamisliti mog mm-a da kada dođe kući s posla još pere,sprema,kuva,pegla,mislim da bi se čovek lepo samoubio(što kaže Lenka),a nama ženama je to najnormalnije,pa neka posle kaže neko ko je superiorniji pol!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

10.04.2009, 14:56

clock-img

Anoniman

žene su zmajevi ... ja bas sad nesto prebirem po glavi i ne mogu nikako da se sjetim da se moja mama ikada pozalila... a radila je... pa dodje kuci ...pa rucak...pa pospremi ... pa nas negdje odvede... a tata vazda ili na nekim sastancima...ili pred tv-om malo da odmori od poslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i opet majke nekako isto ko roboti... sve stignu...samo radi silne ljubavi koja ih ocigledno pokrece u tome svemu...

clock-img

10.04.2009, 15:16

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Sad mi na pamet pao onaj film "Tri muškarca i beba",joj ismejem se živa,mislim TRI muškarca i samo JEDNA beba,a haos opšti!user posted image user posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

10.04.2009, 15:21

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sneža

Sad mi na pamet pao onaj film "Tri muškarca i beba",joj ismejem se živa,mislim TRI muškarca i samo JEDNA beba,a haos opšti!user posted image user posted image user posted image

e u pravu si Snežo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.04.2009, 15:34

clock-img

Anoniman

user posted image  

Ma jeste nekada pitale nekada muža zašto tv gori i kada ga ne gledaju?

clock-img

10.04.2009, 15:38

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image  

Ma jeste nekada pitale nekada muža zašto tv gori i kada ga ne gledaju?

Ja nisam jer kod nas ovo ja redovno uradim,prosto volim da mi je TV uključen čak i kada ga ne gledam,stvara mi utisak,puna kuća ljudi,sve pršti od priče,a ono ja sama samcitauser posted image user posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

10.04.2009, 15:42

clock-img

Anoniman

Poslaću ti mm...

clock-img

10.04.2009, 15:45

clock-img

Anoniman

i kod mene redovno drnda tv

clock-img

10.04.2009, 15:49

clock-img

Anoniman

Ja non-stop gasim TV.
No nisam to htela, htela sam da vam napišem jedan odgovor koji sam jednom davno dobila na ovo pitanje: "Volim onaj zvuk KSSSSS kada se pali TV!"... i baš razmišljam, šta li sada radi ta osoba koja mi je to rekla, pošto sadašnji TV-i kažu TI-RI-RI-RI kada se pale... user posted image

clock-img

10.04.2009, 15:49

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Onda moramo podeliti Tashinog mm-a,ajde ja ću od struka naniže,a ti uzmi ovo goreuser posted image user posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

10.04.2009, 15:51

clock-img

Anoniman

Vid, vid Lenkec, što je Sneška to lepo smislila... user posted image

clock-img

10.04.2009, 15:52

clock-img

Anoniman

ih pa ona je namazana ...otela za sebe bolju polovinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.04.2009, 15:52

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

10.04.2009, 15:54

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Pa rekoh,kad je Tasha ponudila pa da malo izaberem šta tu valja,dok se nije razgrabilo!

superbrzasnežaheroj