cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Grudi nakon dojenja

clock-img

28.03.2011, 14:37

clock-img

Verus

pencil-img

11942

maslachak, jer radis sklekove ili tegove?  i ja pomalo, ali slabo stizem...

clock-img

28.03.2011, 16:18

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Verus RR

znaci koza ostaje?  bljak, al sta da radim....strah me je zato sto ce biti jos gore kako izgubim kile, imacu kozne sise!  user posted image user posted image  ne znam dal da se smejem il da placem

user posted image

Moje su tuga i jad user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

28.03.2011, 17:26

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

Devojke, samo vežba- u teretani-i moglo bi da se popravii stanjeuser posted image

clock-img

28.03.2011, 17:36

clock-img

Verus

pencil-img

11942

pa dobro bice ko kozne rukavice...moze mm i sa tim da se igra ako hoceuser posted image

IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: Verus RR

znaci koza ostaje?  bljak, al sta da radim....strah me je zato sto ce biti jos gore kako izgubim kile, imacu kozne sise!  user posted image user posted image  ne znam dal da se smejem il da placem

user posted image

Moje su tuga i jad user posted image

clock-img

28.03.2011, 17:38

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ma docice i sike u red , samo malo da se oporave user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.03.2011, 17:41

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Kolko sam ih teglila i pumpala cudi me da ih jos i imamuser posted image

clock-img

28.03.2011, 17:42

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa to ti pricam user posted image
meni su se grudi vratile ali trebalo je nekoliko meseci , doduse ja sam debela pa mozda zato user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.03.2011, 19:34

clock-img

Verus

pencil-img

11942

dajem im jos malo fore, ako nista ne bude: kupujem jos koji grudnjak-prosla su vremena kad su se majice nosile bez istih!

clock-img

28.03.2011, 21:41

clock-img

Anoniman

Ja ću da ugradim sise! Pa ovo je bre tuga! user posted image

clock-img

29.03.2011, 09:35

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Cena je od 1500 evra, sad sam malo googlala user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

29.03.2011, 09:58

clock-img

Anoniman

Za 1500 user posted image Sve imam u glavi neke vece cifre , ako je tako , ima nade  user posted image

clock-img

30.03.2011, 20:55

clock-img

Ana007

pencil-img

589

Moje ko dva izduvana balonauser posted image user posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

clock-img

14.05.2011, 13:26

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

moje su i dalje pristojne, ali pre su bile savrsene... sad su mi malo vece bradavice(jedna je cudnauser posted image ) a grudi su ostrijale, ali te strije se skroz povlace i nisu vise onako tvrde i cvrste kao pre.... ali pravo da vam kazem to mi i prija, cini mi se da su sada manje osetljive, nadam se da je tako! posto su ranije stvarno izgledale kao silikoni, ali su me dve nedelje mesecno pred menzis otkidale od bolovauser posted image

clock-img

14.05.2011, 14:41

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Hmmm, sad su mi "nabudzene" od nove trudnoce, ali inace, u pauzi izmedju su bile kao Sundjer Bob user posted image
Nisu visile, nego vise kipile user posted image
A sad posle ove, mogu da mislim kakve ce biti, visice do pupka user posted image , pa cu fino da ih  urolam kao sarmicu, pa upakujem u brus i ne skidam ga ni u kakvoj situaciji user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 14.5.2011 14:42:06 >

clock-img

14.05.2011, 14:42

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Moje su kao puvanjci user posted image

clock-img

14.05.2011, 14:43

clock-img

jelenadunja

pencil-img

1012

I moje su takve,a dok sam dojila mm se nije odvajao od mene tj njih user posted image user posted image user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

clock-img

14.05.2011, 14:47

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Ma, moje su iste. Nisu bile neke pre trudnoće (male i neupadljive), posle dojenja se samo vratile na svoje, nije pre imalo šta da visi, nema ni sad.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

14.05.2011, 22:36

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: jabudic

A sad posle ove, mogu da mislim kakve ce biti, visice do pupka user posted image , pa cu fino da ih  urolam kao sarmicu, pa upakujem u brus i ne skidam ga ni u kakvoj situaciji user posted image

user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

14.05.2011, 22:39

clock-img

Anoniman

Moj ponos postade moj komplex. To je sve što ja mogu reći u ovoj temi. user posted image

clock-img

14.05.2011, 22:40

clock-img

Anoniman

Ajoj,bas,bas vise,Mateja uhvati kozu,teglji i zvace!user posted image user posted image

clock-img

31.05.2011, 15:36

clock-img

nenja22

pencil-img

1238

ja bila u sobi posle porođaja sa dve žene, jednoj to bilo treće, drugoj četvrto bebče...i dojile one svako...i nisu tako loše, koliko sam shvatila, prolazile sa izgledom između...ali sam se ja setila bila iz detinjstva alžirskih bajki, što sam obožavala, a gde je u jednoj bila neka veštica koja kad radi u polju prebaci sise preko ramena, pa tako kopa, a seoski dečaci, ako hoće neku magiju da skinu (ili tako nešto, ne sećam se najbolje) treba da joj pritrče sa leđe i posisaju malo mleka...i sad, gledajući ovo moje žgepče kako ih vuče i razvlači, ne da ću da budem glavna veštica u kraju kasnije, nego ravne mi neće biti user posted image

clock-img

31.05.2011, 19:03

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ja naravno odmah imam sliku u glavi i umreh od smehauser posted image

Nikako da napisem da su se moje dosta popravile: ali sam redovno koristila kremu za podizanje grudi, i vezbice.  Ne znam da li bi i bez toga ili ne, ali bolje je.

IZVORNA PORUKA: nenja22

ja bila u sobi posle porođaja sa dve žene, jednoj to bilo treće, drugoj četvrto bebče...i dojile one svako...i nisu tako loše, koliko sam shvatila, prolazile sa izgledom između...ali sam se ja setila bila iz detinjstva alžirskih bajki, što sam obožavala, a gde je u jednoj bila neka veštica koja kad radi u polju prebaci sise preko ramena, pa tako kopa, a seoski dečaci, ako hoće neku magiju da skinu (ili tako nešto, ne sećam se najbolje) treba da joj pritrče sa leđe i posisaju malo mleka...i sad, gledajući ovo moje žgepče kako ih vuče i razvlači, ne da ću da budem glavna veštica u kraju kasnije, nego ravne mi neće biti user posted image

clock-img

31.05.2011, 19:04

clock-img

Verus

pencil-img

11942

mm mi nije taknuo grudi dok sam dojila, uvek je govorio da sad nisu njegove nego H. user posted image

IZVORNA PORUKA: jelenadunja

I moje su takve,a dok sam dojila mm se nije odvajao od mene tj njih user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2011, 19:45

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Bilo bi dobro da izmisle steznik za grudi, nešto poput onog za stomak posle porođaja. Možda bi se vratileuser posted image

clock-img

31.05.2011, 20:54

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Moje su Extra prosle user posted image user posted image user posted image vratile se u prvobitno stanje bez problema, sad smo opet nabudzene iz svega ispadaju user posted image user posted image user posted image