cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Na šta tati skrenuti pažnju ako ostaje sam sa detetom na par dana?

clock-img

18.09.2010, 12:17

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

IZVORNA PORUKA: Tash

Samo da vam kažem da mužu nisam ostavila ovo uputstvo. Ostavila sam mu Lukinu zdr. knjižicu i brojeve tel lekara. 

user posted image user posted image user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

22.09.2010, 19:13

clock-img

Netke

pencil-img

55

mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-) ja ga posle ispitam sta je sve dr rekla i on zna da mora sve da popamti a pred odlazak zapisemo sva pitanja da nesto ne zaboravi :-) plus, imamo blizance a babe i dede su daleko pa smo nas dvoje pretezno sami sa njima i mora sve da zna sto i ja! naravno, neke stvari zenama dodju prirodno, kao neki instinkt, ali ima i to da nauchi:-) dodatni plus - mozete da odete na kafu sa prijateljicama ili u soping i ne brinete za dete jer znate da je u sigurnim rukama :-)

clock-img

22.09.2010, 19:37

clock-img

Tufna

pencil-img

86

IZVORNA PORUKA: Netke

mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-) ja ga posle ispitam sta je sve dr rekla i on zna da mora sve da popamti a pred odlazak zapisemo sva pitanja da nesto ne zaboravi :-) plus, imamo blizance a babe i dede su daleko pa smo nas dvoje pretezno sami sa njima i mora sve da zna sto i ja! naravno, neke stvari zenama dodju prirodno, kao neki instinkt, ali ima i to da nauchi:-) dodatni plus - mozete da odete na kafu sa prijateljicama ili u soping i ne brinete za dete jer znate da je u sigurnim rukama :-)

user posted image Potpisujem user posted image

"AKO SI BOGAT SAMO ONIM STO LOPOVI MOGU UKRASTI I MOLJCI POJESTI, SA CIM CES OSTATI, AKO LOPOVI ZBILJA UKRADU I MOLJCI POJEDU?" - Vladika Nikolaj Velimirovic

clock-img

22.09.2010, 20:42

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Samo da vam kažem da mužu nisam ostavila ovo uputstvo. Ostavila sam mu Lukinu zdr. knjižicu i brojeve tel lekara. 

Joj Tash, pametnouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

23.09.2010, 08:18

clock-img

Anoniman

mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-)

Ovo može muž kome to posao dozvoljava.
Moj muž radi dvokratno, od 9-13.30, i od 17 do 20.30, svaki radni dan, + subota prepodne. Zaista bih smatrala krajnje sebičnim kada bih ga još i kod lekara slala sa detetom. To ne znači da on nije uključen. Toliko neprospavanih noći, isto kao i ja. Ali sam ipak ja ta koja drži srž u rukama, i nije mi žao zbog toga.

clock-img

23.09.2010, 09:36

clock-img

Anoniman

Slazem se... I nash tata je od pochetka ukljuchen u sve... kad smo oboje tu...on ih presvlachi, i kuva hranu...peva im ...sheta ih... ma sve vezano za njih zna...komotno mogu da ga ostavim sa njima... i puno puta i jesam... pa eto...i dok smo ja i Petra bile u bolnici...on je bio sa Sarom kuci... user posted image

clock-img

23.09.2010, 09:51

clock-img

Lu

pencil-img

15094

mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-)

Ovo može muž kome to posao dozvoljava.
Moj muž radi dvokratno, od 9-13.30, i od 17 do 20.30, svaki radni dan, + subota prepodne. Zaista bih smatrala krajnje sebičnim kada bih ga još i kod lekara slala sa detetom. To ne znači da on nije uključen. Toliko neprospavanih noći, isto kao i ja. Ali sam ipak ja ta koja drži srž u rukama, i nije mi žao zbog toga.

Da ima nas i bez muževa... skorouser posted image
Mislim Natke, slažem se da ih treba uključiti ali ponekad to jednostavno nije izvodivo pa se prilagodiš i to je touser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 23.9.2010 9:54:18 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

23.09.2010, 09:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Slazem se... I nash tata je od pochetka ukljuchen u sve... kad smo oboje tu...on ih presvlachi, i kuva hranu...peva im ...sheta ih... ma sve vezano za njih zna...komotno mogu da ga ostavim sa njima... i puno puta i jesam...

Ja nisam mislila na ovo kada sam otvarala temu. Sve to i mm radi.