cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Tačnost lekarskih procena o polu bebe

clock-img

28.08.2010, 22:11

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Mom , sorry , šta beše RAC ?

Amniocenteza.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

29.08.2010, 16:28

clock-img

jacabg

pencil-img

4

meni je vodio poznati prof. dr Plecas....

jedan od boljih strucnjaka... ali eto... desi se...

nek su bebe zive i zdrave.... a kog su pola.... nebitno je....

clock-img

29.08.2010, 16:29

clock-img

jacabg

pencil-img

4

to kazem jer sam pre curice imala 4 spontana...

... a sad imamo bebu.... i cekamo slececu :)

clock-img

29.08.2010, 17:07

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Meni su dva različita dr rekla da nosim devojčicu i rodila sam devojčicu. A mojoj drugarici su celu trudnoću govorili da nosi devojčicu, a ona rodila dečaka user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

29.08.2010, 18:33

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

meni su oba puta pogodiliuser posted image ...za decaka smo cak i ja i mm videli a mojoj jetrvi su dva puta pogresili ali to je u Nišu

clock-img

29.08.2010, 18:59

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

meni su od III mes. svi dr kod kojih sam bila (a bila sam kod mnogih pa cak i na konzilijumu) rekli da je devojcica a radila sam i kordocentezu i na osnovu nje nosim devojcicu al me u poslednje vreme zbog oblika stomaka sve zene zapitkuju dal nosim decaka.... ako se ispostavi da je decak (a saznacu za par dana) onda ni kordocenteza nije 100% tacna user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2010, 19:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34373

Pahuljo, al si ti usitnila user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

29.08.2010, 19:02

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

axa, anchi user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2010, 19:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34373

user posted image kako će se zvati mala pahulja?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

29.08.2010, 19:07

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

trebalo je andrijana al se tata sad nesto necka i hoce nina user posted image .... videcemo

clock-img

29.08.2010, 19:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34373

Lepa su oba user posted image   kad je budeš videla, znaćeš koje je pravo user posted image

clock-img

29.08.2010, 19:18

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

pahuljice, kordocenteza je 100% tacna user posted image
ja sam saznala pol prilicno rano i u pocetku sam bila razocarana sto necu dobiti ninu, kako sam planirala...ali sad ne bih menjala mog svrcicu ni za sta user posted image

bitno je samo da je ziva i zdrava bebica!!

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

30.08.2010, 08:57

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

i ja mislim da je tacna... nego verovatno zbog polozaja bebice u stomaku (prednjaci guzom) svi misle da je decak user posted image

clock-img

30.08.2010, 11:48

clock-img

maslachak

pencil-img

333

meni su sticajem okolnosti tri razlicita doktora rekla da je user posted image
prvo na fetalnoj ehokardiografiji i ekspertnom u 22 nedelji koju sam radila privatno
drugi put u 24 nedelji kod mog lekara koji mi je napravio sliku
i docrtao strelicu kako bi tacno videla i ja..i kad mi je pokazivao sliku,usla je doktorka
nevezano za moj pregled kojoj je on dao sliku i pitao je "sta vidite koleginice?"
na sta je ona rekla.."aaaaaaa ovo je devojcica,ima zrno kafe :D"
sta god to bilo,ali na kraju su mi rekli da devojcice za razliku od decaka imaju zrno kafe..
user posted image user posted image i sad mi je smesno..

clock-img

30.08.2010, 19:31

clock-img

nala

pencil-img

479

Meni su u prvoj trudnoci rekli da je user posted image i jesam rodila devojcicu. Sada kaze DR da je user posted image i verujem joj ponovo, ali videcemo za jedno 2,5 meseca. user posted image

clock-img

09.09.2010, 15:34

clock-img

Anoniman

Kazu jos od 3 meseca da je decak,nadam se da je tako...user posted image

clock-img

09.09.2010, 16:47

clock-img

Anoniman

Ja sledeće nedelje ponovo idem na uz , pa ću da napišem šta je ovog puta rekao doca .

clock-img

09.09.2010, 16:53

clock-img

minna

pencil-img

3196

Meni je moj dr samo okrenuo monitor, pokazao i pitao: Jel vidis ili treba da ti kazem sta je? I pokazao na neki visuljakuser posted image user posted image user posted image Bas se lepo videlo...Tako da sam prilicno bila sigurna da je user posted image i naravno dobili smo deckonju user posted image

clock-img

09.09.2010, 20:08

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

ej, mina, tako i nama pokazao, ali user posted image . i bas sam bila sokirana, tako mala, a vec ima ... user posted image tako da je sad 100 posto da je vojchica. javljam kad se porodim. user posted image

Panta rei

clock-img

11.09.2010, 16:41

clock-img

minna

pencil-img

3196

user posted image  zamisli da vise nisi pitala sta je kako bi se tek iznenadila na porodjaju...
jer sam ja samo tad videla i posle vise nisam pitala dr nista za pol...
dobro, jos malo pa ces znati sigurnouser posted image

clock-img

14.09.2010, 19:51

clock-img

aster

pencil-img

625

Meni je dr rekla da je dečak još dok sam bila u 4 mesecu. Posle su još 2 doktora to potvrdila. Znala sam da je 99% tako kad sam bila na 4d. I dečak je, miša mali mamin user posted image

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

clock-img

14.09.2010, 20:28

clock-img

Anoniman

Danas sam bila na UZ , i naravno - pitala Dr da zvirne pol bebe (drugi dr je u pitanju) , ali bebica je bila stidljiva i nije htela da se razotkriva pred nepoznatima user posted image . Tako da se i dalje moram uzdati u pouzdanost o proceni pola prethodnog doce .

Inače , beba ima 1530gr , 30+1 i sve je ok user posted image .

clock-img

14.09.2010, 20:31

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Buba Mirouser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2010, 15:23

clock-img

Anoniman

Eeee , da upišem i ovde . Tačno mesec dana posle onog gore posta - beba ima 2350gr , 34+2 i doktor je video DEVOJČICA JEEEE user posted image . Ovo je več 4 put da mi kažu da je popišulja , i ovaj put je to video drugi dr . Tako da ... Biće Nina user posted image

clock-img

22.10.2010, 00:33

clock-img

zvoncica14

pencil-img

14

u 1.trudnoci smo saznali da je devojcica u 19.nedelji,a sada u 18.isto. Znam za dva slucaja greske,jedan je moj bratanac za koga su celu trudnocu govorili da je devojcica,ali to je bilo *95.god. a drugi je devojcica iz komsiluka,rodjena pre par meseci,cele trudnoce su tvrdili da je decak,ali na obicnom,2d ultrazvuku.