Poslednji tekstovi

5 načina da ojačate imunitet ove zime
Ne postoji čarobni štapić koji će ojačati vaš imuni sistem, ali ovih 5 navika će vam pomoći da iz...
Promo objava
Zdravlje

Drogiran hteo da vozi đake iz škole u Beogradu
Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su danas iz saobraćaja vozača autobusa N. P...
Vesti

Imam seba med onu bebi kremu, pa cu to... imam muzevljevu tetku u Italiji, imam i kumu moje kume u francuskoj... sada cu da kupim ovde da probamo... rekla mi da kupim obavezno emolijentnu kremu, e sad, ima ono mlecno ulje i ima onaj tecni sident, pa ne znam sta od ta dva da uzmem???
Odvedi ti njega kod jos jednog lekara, cisto da cujes sta ce reci...
), vrlo je moguće da je beba nasledila predispoziciju na alergiju. kako će je ispoljiti, pitanje je orginzma. Moja beba je dobila alergiju na kazein, protein kravljeg mleka. Ekcem se smirio kada smo počeli da mu dajemo ad mleko koje je hidrolizat kazeina. Ta alergija se najčešće preraste, ali alergen treba izbegavati. BTW, Marko je do sada imao 5 bronhitisa, poslednja dijagnoza od pre dve nedelje (kada je bio na Urbasonu, Berodulau i Flixotide-u) je Asthma Bronchialle Allergicum.
zbog nje pijem aerius 3 meseca godisnje. to me je i dr pitala, pa kad sam joj rekla za to ona je rekla da i bogi ima velike predispozicije za alergiju. sad ispade da nije, a sta je namoaju pojma. mada na tom infant testu uopste ne znam koji alergeni se ispituju.