writing-img

RE: Jel volite da budete trudne?

clock-img

08.10.2009, 08:51

clock-img

sladjaaaa

pencil-img

566

Jaooooj ko ne voliii???
Ja bih jaaakooo volelaaaauser posted image

clock-img

08.10.2009, 10:03

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Dora

trudnoću i porođaj bih nekako najviše volela da preskočim. Posle mi sve ide lakouser posted image

Svaka ti cast... mene tako hvata strah od toga sta cu posle.....user posted image

clock-img

08.10.2009, 14:25

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Ja polako pocinjem da volim. U pocetku mi je bilo grozno i pored velike zelje.. Sad se navikavam na hormone..user posted image Nikako mi nije jasno kako neko moze pricati o svojim mucninama i drugim mukama koje donosi trudnoca, a pri tom se slatko smejati kao to je super zato sto smo toliko cekali na bebu!

Mi smo odavno zeleli bebu, godinama..ali tek kad su se prikazali u najavi uslovi smo se usudili da mutimo i eto, dao nam Bog da odmah zatrudnimo.. I pored toliko cekanja nije mi bilo lepo ova prva dva meseca.. Sad pocinjem da se privikavam i uzivam..

clock-img

08.10.2009, 17:58

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Obozavam.  I bas se osecam blagoslovenom, srecnom i privilegovanom.user posted image

clock-img

16.10.2009, 21:54

clock-img

more5

pencil-img

7

Ja sam uživala u svakoj sekundi svojih trudnoća. Nisam imala nikakvih problema, stalno sam bila dobro raspoložena i do neba srećna, a opet, jedva sam čekala da upoznam svoje bebice.
Ne planiram više djece, ali često me uhvati nekakva sjeta kada pomislim da nikada više neću biti trudna, da nikada više neću osjetiti onu radost nakon pozitivnog testa i ono slatko iščekivanje... 

clock-img

16.10.2009, 21:59

clock-img

bonita

pencil-img

860

ja jedva ceka user posted image i da uzivamuser posted image

verujem u ljubav za celi zivot

clock-img

25.10.2009, 19:54

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Uzivam u trudnoci i prelijepo mi je.Svaki dan oblacim drugu robu i sve mi je zanimljivo i svako se jutro budim sa osmjehom.Presrecna sam!

clock-img

25.10.2009, 20:09

clock-img

Trudi

pencil-img

97

Uživam kada mm i ja mazimo stomačić, kada maštamo o danima poslije poroda, kada čitam šta se razvija mojoj bebi u kojoj sedmici, kada ugledam bebu na ekranu tokom uzv, kada je osjetim kako me gurka, kada vidim sreću i ponos kod mm i naših roditelja, kada pišem u moj dnevnik trudnoće, kada mislim o meni kao majci i mm kao ocu; čak volim i ovaj uvećani stomak i grudi, primijetila sam da sam postala pravi narcis, češće se gledam u ogledalu. user posted image

Ne uživam u strahu hoće li sve biti u redu sa bebom, je li moje tijelo dovoljno dobro i jako za ovog podstanara, u bolovima i umoru od ležanja, u osjećaju nemoći.

clock-img

25.10.2009, 20:22

clock-img

Pansophia

pencil-img

162

Uzivajte u trudnoci!!!
Ja sam zaista uzivala u svojoj trudnoci i sve je lepo proslo.

Nemojte da brinete ni zbog cega.

srecnouser posted image

< Poruku je uredio Pansophia -- 25.10.2009 20:24:20 >

clock-img

25.10.2009, 20:39

clock-img

dacica

pencil-img

634

ja bi sigurno uzivala---kad bi vec jednom ostala trudna......ali....ovako..nista od uzivanja....

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

clock-img

26.10.2009, 12:38

clock-img

Anoniman

Ja verujem da bi trebalo vise da uzivam nego sto to zaista cinim...Znam da bi trebalo da budem zahvalnija, opustenija, srecnija, bezbriznija, veselija...I kad ponekad placem i kad sam tuzna i besna i kad imam crne misli ja pomislim: "ej bre bas si kreten, umesto da uzivas ti cmizdris..."
Ali ponekad...sta da radim...nervoza...nesanica.

clock-img

06.11.2009, 01:16

clock-img

Mašnica

pencil-img

28

IZVORNA PORUKA: OTI

Ja verujem da bi trebalo vise da uzivam nego sto to zaista cinim...Znam da bi trebalo da budem zahvalnija, opustenija, srecnija, bezbriznija, veselija...I kad ponekad placem i kad sam tuzna i besna i kad imam crne misli ja pomislim: "ej bre bas si kreten, umesto da uzivas ti cmizdris..."
Ali ponekad...sta da radim...nervoza...nesanica.

Nisi jedina. U tom uživanju i opuštensti mene najviše koči strah od mogućih komplikacija. Pa ipak, ima dana kad zaboravim da sam trudna jer se stomak još ne vidi (16 nedelja) i osjećam se dobro, bez mučnina.

Jednom sam prohisterisala zbog fudbala. Iz čista mira sam se rasplakala što će mm da gleda ligu šampiona user posted image  Osim toga, nisam imala ispada.

clock-img

24.03.2010, 15:44

clock-img

Pilence81

pencil-img

223

Meni je od samog pocetka bilo toliko lose u trudnoci da sam bas na*ebala :(

Prvih 5 meseci mucnine i povracanje konstantno,zatim napad kamena u bubregu i zaglavim u bolnicu sa Isusovim mukama,izadjem iz bolnice i evo me tek sad mogu da kazem da sam svesna da sam trudna i da malo uzivam u sutiranju bebice koja se bas namucila kao i ja.Sad brojim minute do porodjaja jer su mi opre krenule mucnine i ne spavam po 2-3h :(

clock-img

24.03.2010, 15:50

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Jakooooo volim biti trudna,pogotovo sada kada su prosle mucnine i kiselina.Sjajno se osecam i trudim se da sto vise uzivam u ovoj prvoj trudnoci.A, moram priznati,da mi i svi oko mene pomazu u tome i trude se da se osecam kao kraljicauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

24.03.2010, 16:45

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja sam obožavala trudnoću! Jeste da me je prvih par meseci mučila mučnina, povraćanje, ali zato posle toga... ma milina! Bila sam srećna, zadovoljna, vesela, smirena - a inače sam živčani namćor user posted image Šta rade hormoni...

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

24.03.2010, 17:29

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Divnoo je  iskustvo...skoro sam rekla nesecam se kako sam se osecala dok nisam bila trudna....kao da sam ceo zivot user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2010, 19:49

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Najlepše životno iskustvo do sada. Možda zato što je bila planirana, pa sam psihički to spremnije dočekala. Nemam promene raspoloženja. Osećam se veselije, pozitivnije, lepše... Čak i početak, koji je bio grozan (završila sam na infuziji zbog prevelikog povraćanja), ne umanjuje taj osećaj ispunjenosti. Mm i ja pričamo sa bebom, mazimo stomak, maštamo o budućim danima... Osećam kao da ovim ispunjavam svoj smisao u životu. user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

24.04.2010, 08:43

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

i ja sam preeesrecna otkad sam trudna :)
prelepo mi je. zadovoljnija sam sobom, imam vise samopouzdanja, ma potpuno mi je fenomenalno :))

Panta rei

clock-img

28.05.2010, 23:35

clock-img

Anoniman

Pa i da se od mene napravi dvoglavo cudoviste sa plamenim jezicima i zmijama umesto kose, DAAAAAAAAAAAAAA, hocu da budem trudna, volela bih da sam trudna i VOLECU KAD BUDEM TRUDNA, pa makar petorke nosilauser posted image

clock-img

29.05.2010, 10:29

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Uzivala sam svaki put

pored mucnina, kiselina, isijasa, srivrljenja repnog dela kicme, piskanja svako malo, nespavanja, brige oko deteta, porodjaja.... UZIVALA SAM!

Sepurila sam se kao petao. Boze moj kako sam ponosna, svaki put. Kao da sam samo ja trudna, sva sam vazna.

I psorizaja mi se povuce, ama bas svaki put. Onda su mi i ruke u redu.

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

clock-img

29.05.2010, 15:16

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ko ne voli??!!??
Ja, na žalost, verovatno, više nikada neču moči bit trudna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

29.05.2010, 15:45

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: liliana

Ko ne voli??!!??
Ja, na žalost, verovatno, više nikada neču moči bit trudna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sto draga???user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2010, 16:16

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Obozavam.  I bas se osecam blagoslovenom, srecnom i privilegovanom.user posted image

user posted image user posted image user posted image

I još da dodam da se nikad bolje i zdravije nisam osećala nego kad sam bila trudna. Sad mi malo-malo pa neki user posted image fali. Te me boli ovo, te ovo... Svi su mi tada govorili da nikada lepše nisam izgledala... 
Jedva čekam da opet budem trudna. user posted image user posted image user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

29.05.2010, 22:50

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Verolino, moja beba je sa VTO i rekli su mi da najverovatnije više neču moči bit trudna.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

29.05.2010, 22:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: liliana

Verolino, moja beba je sa VTO i rekli su mi da najverovatnije više neču moči bit trudna.

To niko ne moze da ti kaze unapreduser posted image