writing-img

RE: Zarada preko interneta????

clock-img

19.01.2011, 00:25

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

odustalauser posted image

clock-img

19.01.2011, 00:32

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85

odustalauser posted image

što?

clock-img

09.07.2013, 13:45

clock-img

fbranislav

pencil-img

1

Poruka je obrisana zbog nedozvoljenog sadržaja!

< Poruku je uredio lesica RR -- 9.7.2013 18:37:47 >

clock-img

12.05.2014, 21:48

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

Settih se da sam nekada ovde pisala o online zaradi,dugo sam bila skepticna,sada vise ne...uspelo mi je...i nije u pitanju kliktanje na lajkove,reklame i ostalo,jeste internet marketing,ali svidja mi se,sto je najbitnije.A sada sam se i uverila u to,jer je danas bila uplata za prosli mesec...meni za jednog pocetnika sasvim dovoljno :)
Veliki pozdrav,eto ja se uverih da ima online poslova a da nisu prevare,u pitanju je americka firma koja posluje od 1998god.Koga zanima tu sam.Veliki pozdrav :)

clock-img

14.05.2016, 16:13

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Ima li neko iskustva sa stock sajtovima?

Htela sam da postavim slike na shutterstock ali traže pasoš, a ja ga nemam, tako da taj sajt odpada. Sad ću da probam na Istock, ako i tamo traže, onda mi preostaje samo dreamstime. Za umetničke fotografije ću probati na Etsy i na FineArtAmerica sajtovima.
Kakva su vaša iskustva?

clock-img

14.05.2016, 16:48

clock-img

bojana92

pencil-img

893

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

Ima li neko iskustva sa stock sajtovima?

Htela sam da postavim slike na shutterstock ali traže pasoš, a ja ga nemam, tako da taj sajt odpada. Sad ću da probam na Istock, ako i tamo traže, onda mi preostaje samo dreamstime. Za umetničke fotografije ću probati na Etsy i na FineArtAmerica sajtovima.
Kakva su vaša iskustva?

Kakvi su to stock sajtovi?
Jesi li se registrovala na BeeShaper?

clock-img

14.05.2016, 17:26

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Pa uglavnom stock sajtovi se bave prodajom fotografija. Nisam čula za taj sajt, sad ću da pogledam o čemu se radi.

clock-img

15.05.2016, 08:51

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Ja sam htela da probam, ali sve mislim da necu uspeti da odradim to.

clock-img

17.05.2016, 23:20

clock-img

bojana92

pencil-img

893

Ima i neki sajt sto ubacujes svoje fotografije i tako zaradjujes.

clock-img

17.05.2016, 23:35

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Probaj da ubacis licnu kartu, mislim da nije neophodan pasos

clock-img

18.05.2016, 06:32

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Daj naziv sajta. Da se proba i to.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

18.05.2016, 10:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Devojke, morate imate zaista kvalitetne fotografije da bi se to prodavalo. Ranije su ljudi zaradili dobre pare samo na fotkama hrane koja je izolovana na beloj površini, sada to slabo prolazi. Fotka mora imati smisla, mora biti komercijalna ali opet ne previše slična drugim fotkama, ne sme biti šuma na fotkama, jedna agencija će vam primiti fotke a druga će ih vratiti jer im ne odgovaraju, ono što prođe na shutter-u neće proći na Istock-u itd.
Ne želim da vas obeshrabrim, samo da vam kažem da tu treba puno truda i rada da bi zarada počela da kaplje.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.05.2016, 18:10

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Bas tako, slazem se sa Anom u potpunosti. Ali ipak sam za to da vredi probati. Ako vam dobro idu ilustracije, eto jos jedne sanse za zaradu

clock-img

18.05.2016, 18:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Ko ume da radi ilustracije to je sjajno, treba se malo informisati kakve ilustracije prolaze. Takođe, sada je popularan video a pritom donosi veću zaradu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.05.2016, 18:38

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Sad citam i razmisljam, Bubo to su strani sajtovi po nazivu bih rekla... kako oni tebi ovde isplacuju?user posted image

clock-img

19.05.2016, 00:59

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Ana, vidiš nije loše ni ilustracije, ja znam crtati ovako po zidovima pa si mi baš zagolicala maštu pa sam odgledala par tutorijala da vidim odprilike kako to rade i probala i ja nešto, doduše ja nemam illustrator ali imam PS, i evo rezultata

user posted image

Mislim da imam šanse sa ovim, slikati znam samo još da odlučim šta. Ovo još nisam završila i ne znam kakav će biti kraj user posted image Znam da slike moraju biti jako jako dobre, ja sam uspela da prođem na sajtu Alamy, sve četri slike što sam poslala su prošle i primili me, sad mogu da kačim slike na prodaju. Probaćemo videćemo user posted image

Khaleesi ja sam otvorila devizni račun i čim uplatim nešto evrića na njega, povezaću ga na PayPal i preko njega će mi stizati uplate, ako ih bude bilo user posted image mada svejedno planiram da otvorim i prodavnicu na Etsy-ju da prodajem nakit što pravim pa će mi svejedno služiti. Ne znam da li je potrebno reći da mi glava puca od ovoga što pokušavam da shvatim kako sve funkcioniše da mi ne propadne talenat u ovoj pustoj zemlji?

clock-img

19.05.2016, 21:31

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Bubice, hajde postavi link ka tom tutorijalu. Bas me interesuje da pogledam. Nemam ni ja ilustrator, nekako mi deluje komplikovan, ali definitivno mislim da ilustracije radjene u njemu bolje prolaze od photoshopa

clock-img

19.05.2016, 22:27

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

https://www.youtube.com/watch?v=vmvZbjT_tx4

Evo pogledaj i onda sa strane ima još tutorijala. Znači stavlja se original slika ispod pa se iznad iscrtava alatkama sa PS. I meni je po ovim tutorijalima Illustrator baš komplikovan.

Ne znam da li je ovome mesto u ovoj temi, mada i ovo je neki vid zarade preko neta ali po principu nema leba bez motike.

clock-img

19.05.2016, 23:04

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

KLIK

Sad vidim da nisam dobro postavila link a nemam više opciju da izmenim.