Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

isto sam to pomislila!
tj kakav je bio prvih mese dana.Izgubljen sluca,Mihajlo place zbog grceva,on sav uspanicen,ajde da ga vodimo negde,ovo nije normalno.Aha,kao ti si cuvao dete pa znas sta je normalno.Sad je druga prica.Mada se i ja previse plasim pa stalno vicem kao da on ne ume da ga cuva.
i ne mogu bez njega duze od sat,dva
, ona je skroz opustena i nekako se bojim da bi mu se nesto desilo ne daj boze.
ali posto nemamo nikog ovde onda smo na smenu sa njom. Od ponedeljka je opet sa dadiljom. Ona I dan danas place kad jedan od nas ode. Ali to traje sekund I nastavlja sa igrom.
ali nevidim razlog zasto nebi smela ostaviti dete mojim bliznjima ? MM nikad nije nista radio oko dece ali kad ih ostavim nerazmisljam jer znam da ce ih paziti bolje od mene, isto tako brat, snaha, jetrva, zaova svekijevci ili moji ali kod mene je problem sto su svi oni daaaaaaleko i ja nemam kome ostaviti na cuvanje sat-dva , vec se svodi na mm i njegovom slobodnom vremenu. Ali da su oni ovde blize bez problema bi ih ostavila. Kad su tu bez problema idu sa njima u setnje i ostalo, cak su mi deca bila mesec dana kod brata i snahe zimus u SU a proslo leto 10 dana na moru sa mojim roditeljima.