IZVORNA PORUKA: Barbari
Lepse je kada si mlad, lakse trpis, igras se sa njima, vodis ih u zezanje... A ne onako u srednjim godinama, deteta njedva sebe trpis, a jos i dete treba... Meni iskreno nista ruznije nego kad vidim stariju zenu sa detetom, ne znam da li mu je baka ili mama.... Ili dodjes kod a rodjiteljski u prvi razred, a zene tvojih godina vec sinove u vojsku prate...
Ne znam, meni je mnnnnnooooogo lepse, zdravije i pametnije biti mlada mama...
Ne mogu da verujem šta ovde pročitah!!! Ružno je biti majka? Mi starije majke se ne igramo sa svojom decom? Ne možemo trpiti tu decu? To je bolesno ili glupo? Ne razumem , zaista...
Ja sam sa 20 studirala, sa 25 sam gradila karijeru, pto poslovnu, što političku (bilo je to vreme previranja u ovoj našopj Srbijici, pa sam bila aktivista jedne opozicione pol. partije, a nakon 5.okotobra i najmlađi potpredsednik jedne opštine; doduše, trajalo je 3 meseca, a onda sam po 2. put napustila Srbiju. ). Sa 30 sam našla čoveka za koga sam želela da bude otac moje djece. Ali je to malo teže išlo, pa sam majka postala tek sa 35.
I jako sam srečna što sam postala, jer su mi šanse za materinstvo bile ravne naučnoj fantastici!!! I sad će neki tamo žutokljunac (izvinjavam se svim normalnim mladim mamama) da mi kaže da je to ružno, i da se ne zna da li sam mom detetu mama ili baba!!! Pa, neka sam mu i čukunbaba, samo kad ga dočekah imati!!!!!!!
I ništa mi lepše neče biti nego kada na proleče izvedem svoju devojčicu u šetnju zajedno sa moje dve drugarice, od kojih jedna ima 40god i blizance, a druga 38 god i u martu če roditi blizance i obe su isto zatrudnele pomoču VTO.Nas 3 i 5-oro prelepe dece!!!!!!!!!
Upoznala sam ženu koja ima 50 i nešto god. i sina koji je 1. razred. 25 god je pokušavala dobit dete. Uzalud. Išla svugde. Probala sve. Kada je digla ruke, došao je taj prelepi decak. I to nekome može bit ružno??????