cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Rhogam

clock-img

21.04.2009, 12:24

clock-img

Anoniman

Drage moje...

S obzirom na moju trenutnu situaciju zelim dobro da se raspitam....

Da li se ova inekcija, koja se daje RH negativnim majkama da ne bi stvarale antitela, kupuje ili je deo standardne procedure u bolnicama prilikom pobachaja,porodjaja i sl?

Ako se kupuje, da li je lako nabaviti, tj da li ima u apotekama, ili se specijalno naruchuje???

clock-img

21.04.2009, 12:34

clock-img

Ana RR

pencil-img

34441

Moja dr je uvek ima u ordinaciji, ali verujem da to svi privatnici imaju. Ne znam za državne lekare, ali ja se iskreno nadam da ti neće trebati user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.04.2009, 12:36

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

neznam tvoju situaciju

Rhogam uvek imaju u bolnici. Meni su ga dali 24h nakon spontanog.
Neznam da li ga ima u apotekama.
Najbitnije je da ga primiš na vreme.
Ja sam sestrama u bolnici probila uši trežeći Rhogam. Plašila sam se da ne zaborave da mi daju

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.04.2009, 12:39

clock-img

Anoniman

Pa toga se i ja bojim da mi ne daju...ali da ga nemaju pa da moram sama da nabavljam....
Poshto nemam privatnog lekara....osudjena sam na drzavnu proceduru koju ne poznajem...
I ja se nadam da mi netje trebati....ali sumnjam da sam sinotj imala spontani....za sat idem kod lekara pa tjemo da utvrdimo shta se desilo....

clock-img

21.04.2009, 12:44

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

auuuu user posted image
jel si sigurna?
Vidim da si 8 nedelja.
Kod lekara obavezno! A što tek za sat vremena?

Što se Rhogama tiče, neka neko bude u pripravnosti da se rastrči po apotekama ako zatreba. Ako bude trebalo potražiću i ja po Nišu pa ću da ti pošaljem brzom poštom (oni rade i dostavu istog dana)

Javi obavezno!!!!!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.04.2009, 12:52

clock-img

Anoniman

Pa neznam ni sama....bojim se da jeste pobachaj....
Bila sam odmah rano ujutro...al neka koza (izvinjavam se na izrazu...ali stoji joj taj naziv) me je samo latimichno pregledala i zakazala ultrazvuk tek za sutra....a danas u 2h imam zakazano kod mog lekara....i jedino on moze da mi da uput da idem u bolnicu...ma katastrofa organizacija....

Zato pitam unapred za rhogam jer dok ne stignem do bolnice....puno sati tje protji....a ja nemam vremena za gubljenje...user posted image

clock-img

21.04.2009, 13:01

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

jao strašno je kakvi su!!! Mene dr u Domu zdravlja ostavila sa nenoralnim krvarenjem da čekam na uput za bolnicu ispred vrata ordinacije. Onda je mm utrčao unutra i mislim da samo što je nije tuko. Kad sam stigla u bolnicu rekli mi da sam trebala pravo kod njih da dodjem a ne da idem po uput.
Neznam stvarno šta da ti kažem.
Jel prestalo krvarenje ili nije?

clock-img

21.04.2009, 13:05

clock-img

Anoniman

Prestalo je....neznam i shta bi vishe krvarilo...kad mislim da sam juche dushu ispustila...user posted image

Sad tju videti shta mi kaze u dispanzeru....ako me zavlache...idem ravno u privatnu kliniku....prvu koju naidjem...da me pregledaju i daju shta treba da daju.... neznam kako tju to da platim....ali snatjitju se
user posted image

clock-img

21.04.2009, 13:08

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ma pozajmi pare ako treba!

A što nisi juče išla pravo u bolnicu? iako je praznik oni uvek moraju daimaju nekog dežurnog lekara

clock-img

21.04.2009, 18:44

clock-img

Anoniman

Pa sinotj u 23:15 sam prokrvarila. Bila sam na pregledu,otishla mi je i beba i posteljica,nicheg nema na ultrazvuku... Kupila sam rhogam (5500 din) i dobila neke kapi i kapsule da pijem sutra posle revizije :(

clock-img

21.04.2009, 19:04

clock-img

Mery

pencil-img

230

Smeshkice znam da nema rijeci kojima bi te sada mogla utjesiti, moras biti jaka da izdrzis. Znaj da mislim na tebe i saljem ti jedan snazni prijateljski user posted image

clock-img

21.04.2009, 19:29

clock-img

Anoniman

Hvala na podrshci... dusha me boli :-(

clock-img

21.04.2009, 19:32

clock-img

Mery

pencil-img

230

Vjerujem ti duso, zivot je ponekad takvo sr*** 

clock-img

21.04.2009, 19:36

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

21.04.2009, 19:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34441

Jbm ti život user posted image ... ne mogu ti opisati koliko mi je žao... znam kako se osećaš, ja sam bila očajna kad mi se to desilo... uz tebe smo, grlimo te i ljubimo!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.04.2009, 19:40

clock-img

ljubičica

pencil-img

985

Smeškice, budi jaka, to je teška situacija i ja sam prošla kroz isto kao i dobar broj naših drugarica sa RR i svaka će razumeti kako se osećaš. Znam da je teško, ali izdrži... Baš mi ja žao user posted image

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

clock-img

21.04.2009, 19:42

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Smeshkice jako mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo budi jaka i bice jednog dana i user posted image

clock-img

21.04.2009, 20:36

clock-img

Tralala

pencil-img

14

Smeshkicauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

21.04.2009, 20:39

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Smeskice moja draga, jaakoo mi je zao user posted image user posted image user posted image  Drzi se user posted image user posted image

clock-img

21.04.2009, 20:45

clock-img

Anoniman

Joooj i meni je zao mnogo!

user posted image

clock-img

21.04.2009, 22:47

clock-img

Anoniman

Žao mi je Smeshkice... user posted image

clock-img

21.04.2009, 22:54

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Žao mi je što ti se to desilouser posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

22.04.2009, 00:27

clock-img

kumara

pencil-img

1426

Jao smeshkice... user posted image user posted image user posted image Srce moje, samo budi jaka!!!! Molim te! Znam kako se osecas i nema reci koje bi te utesile, ali... Eto, neke stvari ne mozemo da sprecimo!!! Mi smo uz tebe!!! Ljubim te!

clock-img

22.04.2009, 07:57

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Zao mi je Smeshkice user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

22.04.2009, 08:34

clock-img

Anoniman

Bas mi je zao Smeshkice user posted image . Budi jaka, uz tebe smo!!!