writing-img

RE: puder

clock-img

12.05.2019, 15:43

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Uzela diline br. 1Nijansom sam zadovoljna. Daleko od toga da je ovo puder za mene ali za trudnoću i vikend set_nje OK. Cak je rekla bih slabiji od pojedinih cc krema. 

clock-img

12.05.2019, 17:00

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Jel to natural nijansa?

clock-img

12.05.2019, 17:59

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Ne znam iskreno, bacila sam kutiju. 

clock-img

12.05.2019, 18:07

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Jeste Nato, meni je bukvalno vise krema nego puder. Meni je jedino smetalo sto mi koza postane sjajna od njega. 

IZVORNA PORUKA: nata11

Uzela diline br. 1Nijansom sam zadovoljna. Daleko od toga da je ovo puder za mene ali za trudnoću i vikend set__nje OK. Cak je rekla bih slabiji od pojedinih cc krema. 

clock-img

12.05.2019, 18:18

clock-img

Ana RR

pencil-img

34380

Ja sam pre neki dan kupila neku Eveline (valjda sam pogodila naziv) CC kremu, čisto da imam neku jeftiniju varijantu za po kraju :D i nije uopšte loša, da budem iskrena. A cena smešna, oko 400 din.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.05.2019, 21:05

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Ana, ja se kunem u Eveline za odredjene proizvode. Meni je to bas odlicna marka, inace Poljska je u pitanju. Odlicne su im kreme za celulit, oni lakovi za jacanje noktiju, takodje maskare i puder su sasvim ok. 

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja sam pre neki dan kupila neku Eveline (valjda sam pogodila naziv) CC kremu, čisto da imam neku jeftiniju varijantu za po kraju :D i nije uopšte loša, da budem iskrena. A cena smešna, oko 400 din.

clock-img

13.05.2019, 11:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34380

Nisam to znala, Fil, nikad nisam koristila. Hvala na info :)

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

13.05.2019, 11:22

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Trenutno mislim da imam devet Eveline proizvoda. Zaboravih da dodam i da su im dobre kreme za depilaciju. Sad sam uzela neku sa vitaminom E u sebi, pa cu uskoro testirati. Inace koristim je za intimnu regiju, tako da mi je bas bitan kvalitet i efikasnost. 

Nisam to znala, Fil, nikad nisam koristila. Hvala na info :)

clock-img

13.05.2019, 11:27

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Cini mi se da je njihov Ideal cover puder, ranije sam koristila i bio je ok

clock-img

13.05.2019, 11:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34380

Ja u suštini koristim Noreva toniranu kremu ali mi je pri kraju a ne znam kada ću ići do Srbotrade apoteke po novu pa mi ova dođe kao rezervna. Ali zaista je skroz ok.

clock-img

13.05.2019, 12:22

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Imam ovaj jos gram bukvalno. Znaci da je ok cim sam ga potrosila. Slika ispod. 

clock-img

13.05.2019, 12:23

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Imam ovaj jos gram bukvalno. Znaci da je ok cim sam ga potrosila. Slika ispod. 

user posted image

clock-img

13.05.2019, 17:05

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Posto je taj Eveline?

clock-img

13.05.2019, 18:01

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

To ne znam precizno posto sam ga kupila u paketu sa jos dva, tri proizvoda. Npr. oko 600-700din. 

clock-img

13.05.2019, 18:05

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Cena je prihvatljiva, vidim da ima i spf u sebi sto je jos jedan plus.

clock-img

13.05.2019, 19:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34380

Ja sam uzela neku cc kremu magical colour correstion, isto je sa faktorom (mada ja svakako koristim Avene kremu za lice koja ima spf 20). To tvoje je baš puder, Fil? Ne vidim da pročitam. Ma cena je super, moja Noreva je 1600 din tako da mi ovih 400din dođe kao džabe user posted image

clock-img

13.05.2019, 20:00

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Da, ovo proizvodjac tretira kao puder i korektor u jednom. Inace bas je nekako fino kremast. Mene je bas prijatno iznenadio.  

Ja sam uzela neku cc kremu magical colour correstion, isto je sa faktorom (mada ja svakako koristim Avene kremu za lice koja ima spf 20). To tvoje je baš puder, Fil? Ne vidim da pročitam. Ma cena je super, moja Noreva je 1600 din tako da mi ovih 400din dođe kao džabe user posted image

clock-img

13.05.2019, 20:36

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Gde si uzela Ana?

clock-img

13.05.2019, 22:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34380

Von, Lilly ili DM, ne mogu da se setim jer sam bila u obe radnje. Evo link samo je cena malo veća, ja sam platila 415 din, verovatno je bio neki popust tada klik

clock-img

13.05.2019, 22:14

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Pise da ima hijaluron kompleks, jos jedna prednost u odnosu na klasicne pudere

clock-img

13.05.2019, 23:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34380

Von, ipak je Lilly, setih se. Kupila sam i maskaru taj dan, i ona je bila na popustu. Ali svakako ih imaš i u DM-u samo ne znam njihovu cenu.

clock-img

21.07.2019, 11:35

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Zamenila sam puder Missha bb kremom sa faktorom 45 i prezadovoljna sam

clock-img

10.02.2020, 17:34

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

U Lilyju akcija Noreva BB krema, 1+1 gratis, 1355din.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

10.02.2020, 18:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34380

Jao Sanjalice, hvala što si rekla! Ja je koristim.

clock-img

10.02.2020, 18:20

clock-img

pari

pencil-img

6778

Kakva je Ana? Za koji tip kože je? Kakva je boja? Je l ima neki spf, uv?

sitnice i emocije čine život...