writing-img

RE: puder

clock-img

10.02.2020, 18:24

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Pari, ona nekako svima odgovara iako je Noreva pre svega za masnu kožu. Moja je daleko od masne ali mi baš odgovara.

< Poruku je uredio Ana RR -- 10.2.2020 20:00:25 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

10.02.2020, 19:11

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Znam Ana, zato sam i napisala 😄
Ja sam odmah kupila 2, plus 2 gratis, tako da sam mirna sledecih nekoliko meseci.
Moja koza je bas masna.
Koristim i Noreva gel za ciscenje lica. 

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jao Sanjalice, hvala što si rekla! Ja je koristim.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

10.02.2020, 20:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Haha hvala što misliš na mene user posted image meni jedna traje po godinu dana, eto koliko se šminkam user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

11.02.2020, 09:22

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam kupila ovaj Loerealov i prezadovoljna sam.Uopste ga ne osjetim na licukao ostale pudere,kao da stavim kremu za lice

user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

11.02.2020, 11:25

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ana,to koristis kao puder?

clock-img

11.02.2020, 11:29

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27018

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Haha hvala što misliš na mene user posted image meni jedna traje po godinu dana, eto koliko se šminkam user posted image

Mislim da prođe i rok trajanja koliko se "cesto" sminkam. 😂

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.02.2020, 11:56

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja se svaki dan sminkam kad radim,ali sad retko..bas kad negde idemo😁

clock-img

11.02.2020, 12:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ana,to koristis kao puder?

Da, nisam ljubitelj pudera, moja koža ne podnosi. Stavim puder baš kada moram, ako idem na neku proslavu pa mi treba bolja pokrivenost.

clock-img

11.02.2020, 21:22

clock-img

Tiziana

pencil-img

2679

Ja koristim uvek samo puder/toniranu kremu, rumenilo, maskaru i sjaj za usne. osim sjaja, sve mi traje bukvalno po godinu dana pa ne zalim novce. koristim Diorov nude air, odlucno prekriva a ne vidi se da sam bilo sta stavila, lice izgleda cisto i odmorno,uredno.kupila sam prosle god pocetkom marta i evo cedim poslednje kapi.

obicno zamolim nekoga da mi kupi na aerodromu jer bude oko 40eur.

clock-img

11.02.2020, 22:02

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Sta mislis o Dior forever puderu sa zastitnim faktorom?

clock-img

11.02.2020, 22:24

clock-img

Tiziana

pencil-img

2679

Ne znam, stvarno. Ja generalno ne volim puder, puder. ovaj nude air je serum, dosta je tecan, nema tu gustinu kao puder pa ne izgleda kao da si stavila krec na lice, lagan je, ujednaci boju na licu, ali izgleda izuzetno priridno, koza deluje nekako cisto, zato ga i koristim. 

clock-img

11.02.2020, 23:15

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja sam svoje lice nesto aje... da izu=vinete na izrazu, suva mi je koza nenormalno,ne znam sta cu, msm da cu prvo proveriti hormone stitne, a svima vama koje imate masnu kozu, zavidim do neba i zvezda.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

12.02.2020, 21:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Tiziana, Dior je fenomenalan, koristila sam davno. Baš bih mogla da poručim nešto po tati kada bude dolazio iz Nemačke.

clock-img

12.04.2020, 14:44

clock-img

Nevenaa

pencil-img

139

Deborah puder fantastica 

clock-img

13.04.2020, 14:25

clock-img

gocic

pencil-img

886

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Ja sam kupila ovaj Loerealov i prezadovoljna sam.Uopste ga ne osjetim na licukao ostale pudere,kao da stavim kremu za lice

user posted image

Bas deluje super.

clock-img

13.04.2020, 14:27

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Nisam ovaj nikada probala. Iako se retko sminka, mogla bih da imam neki puder za kad negde krenem user posted image
Iscitacu bas preporuke.
Koliko kosta ovaj?

clock-img

14.04.2020, 14:28

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Cekam uvoz L Oreal, treba mi Perfecy match N2, njega nema nigde.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

14.04.2020, 14:33

clock-img

pari

pencil-img

6778

LOrealovi puderi su super,kao i Maybelline isto. Bourjois isto odlični. Ne oštećuju kožu, nisu preteški...

sitnice i emocije čine život...

clock-img

14.04.2020, 14:36

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

E da Pari, zaboravila sam Bourjous, isto su fini, premda, nemam neki problem sa tenom i odlicno osveze kozu, nemaju neku pokrivnu moc.
Ali suva prokletnica, uzas jedan.

clock-img

02.11.2020, 17:19

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam kupila za vikend ovaj novi Catrice True Skin,kao ajd da i ja isprobam.Malo je reci koliko sam se odusevila.Lagan,sakriva sve na licu.Ispod maske se super drzi.A cijenu mu je smijesna,oko 6e

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

02.11.2020, 19:42

clock-img

bokicak1

pencil-img

246

Maybeline meni odgovara jer nije "tezak".

clock-img

03.11.2020, 06:06

clock-img

bikicaV

pencil-img

1015

IZVORNA PORUKA: pari

LOrealovi puderi su super,kao i Maybelline isto. Bourjois isto odlični. Ne oštećuju kožu, nisu preteški...

meni odlicni , ovi gore nabrojani, ali ne koristim pudere preterano.

clock-img

03.11.2020, 08:15

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Emice ima ga i kod vas?

Ja to smatrala nekom levom, buigarskom markom user posted image Doduse uzela sam njihov u kameni i OK je.

Hvale i onaj GR iz Nude kolekcije. Kome koza nije zahtevna.

clock-img

03.11.2020, 11:02

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nato ima naravno,ja obozavam njihove stvari.Bas dosta imam.Po meni kvalitet odlican,a cijena je stvarno prihvatljiva.