Kritike su dobre, jedna forumašica mi je rekla da je serum skroz ok, moraću da uzmem tester da isprobam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Jer smo tako u mogućnosti!
02.10.2012, 13:24
Modessty
12173
Nisam uspela da otvorim linkove Ana imaš pp
02.10.2012, 13:26
Jeca*
8145
meni ova druga nije odgovarala...kao da mi je koza bila suvlja
02.10.2012, 13:26
Jeca*
8145
Evo osnovnih razlika između BB krema i toniranih krema: BB krema: • Regeneriše i umiruje kožu • Obično ima visoki zaštitni factor (SPF 15+) • Odgovara svakom tipu kože mada postoje i BB kreme namenjene baš određenom tipu • Ima vrlo mali izbor nijansi, uglavnom su to dve ili tri • Ima sastojke koji usporavaju starenje kože • Lagana je i omogućava koži da diše • Dobra BB krema funkcioniše kao tečni puder i ujedno hidrira kožu tako da ispod nje standardna krema nije potrebna kao ni tečni puder preko • Dugotrajna je • Neke od njih izbeljuju kožu (pošto većina dolazi iz Azije, a tamo je na ceni svetao ten) Tonirana krema: • Manje je pigmentovana od BB kreme • Obično ima veći izbor nijansi • Ima nizak zaštitni factor ili ga nema uopšte • Nije dugotrajna • Ne izbeljuje kožu
izvor: modnivrisak.com
02.10.2012, 16:43
viking
6644
Ja imam Vichy BB kremu i meni baš odgovara. Ne znam da li ste pisale (sorry ako jeste), ali BB je skraćenica od blemish balm, zato su one bolje od pudera.
02.10.2012, 23:12
Modessty
12173
ok ubedile ste me Isprobaću!
02.10.2012, 23:23
madre
6600
da znas ja uopste ne koristim puder, ali kako ste ga ovde nahvalile prosto mi dodje da ga kupim
02.10.2012, 23:37
isidora88
11471
jeco kako prekriva ta bb krema, garnier ne bih nikako, deborah mozda nije los izbor i cena je ok
02.10.2012, 23:45
Jole84
8435
I meni je odlična bb krema,baš je lagana,za razliku od jakih pudera koje sam koristila-poput lorealove puzlice i infaillible (ako je tačno napisano ) Mada još uvek u bitnijim prilikama posrnem za njima.
12.03.2013, 18:21
Figaro88
4199
Ja imama max faktor,ali ne koristim ga bas cesto.Koristim bbkremu,pa ako treba fiksiram je sa malo pudera u prahu,to mi vise odgovara....
12.03.2013, 18:51
Mishica 77
2433
Prezadovoljna!
12.03.2013, 18:54
milenatea
1560
koristila sam ga pre 5 god super je ali je jak, a sada koristim bb kremu i zadovoljna sam, ali moracu da kupim opet ovaj, podsetila si me
12.03.2013, 18:57
minnica
2295
Ne koristim tečni puder, ponekad onu obojenu kremu niveinu. Koristim samo korektor za podočnjake.
12.03.2013, 20:10
indy_25
4228
IZVORNA PORUKA: Mishica 77
Prezadovoljna!
Najbolji puder ikada ja ga odavno nisam koristila ima nekih 5 g. Ovdje ga ne mogu ni naci. Stada koristim neki od Estee Lauder nije los.
12.03.2013, 20:16
vikiveki
8792
I ja se slažem sa vama da je Revlon najbolji
13.03.2013, 13:56
nata11
9235
Revlon je OK. Ja inace koristim MaxFactor 106. Mada i Macovi nisu losi samo su mi malo skuplji a i nisu mi toliko pristupacni moram da ih narucujem unapred a MF mogu da kupim kada pozelim. Inace Macov fiksator za sminku je nesto fenomenalno.
10.06.2013, 23:16
Maraj
21369
koristm vichy i super mi je
10.06.2013, 23:30
madre
6600
ne koristim puder, ali zato ponekad stavim niveinu tonizirajucu kremu, i bas sam zadovoljna.
11.06.2013, 00:08
Rivana
3210
IZVORNA PORUKA: nata11
Revlon je OK. Ja inace koristim MaxFactor 106. Mada i Macovi nisu losi samo su mi malo skuplji a i nisu mi toliko pristupacni moram da ih narucujem unapred a MF mogu da kupim kada pozelim. Inace Macov fiksator za sminku je nesto fenomenalno.
MAC nema fiksator za sminku setting spray - sluze da setuju sminku i da je 'vezu'. uglavom imaju hranljive sastojke koji kondicioniraju i hrane kozu (krastavac, aloja...) i sto je najvaznije, uvek imaju neko ulje. logicno, ako imaju ulje, nista ne mogu da fiksiraju. najveca zabluda je da je mac fix+ fiksator. NIJE. Sastav: Water, glycerin, butylene glycol, cucumber fruit extract, chamomilla, camellia leaf extract, tocophryl acetate, caffeine, panthenol, hydrogenated castor oil, fragrance. Ko god da je koristio Fix+ je provalio da ako se stavi pre podloge, sminka lepo klizi. Da, to se desava zbog ulja i to je to. Ovo je dobar proizvod i ako se pretera sa puderom u prahu/kamenu, da malo to razredi i razblazi. Setting sprejevi nisu fixatori!
11.06.2013, 08:53
lanajelena
7467
Jel probao neko Ingrid puder,cula sam da je bas jeftin a postojan
11.06.2013, 09:21
nata11
9235
IZVORNA PORUKA: Rivana
IZVORNA PORUKA: nata11
MAC nema fiksator za sminku setting spray - sluze da setuju sminku i da je 'vezu'. uglavom imaju hranljive sastojke koji kondicioniraju i hrane kozu (krastavac, aloja...) i sto je najvaznije, uvek imaju neko ulje. logicno, ako imaju ulje, nista ne mogu da fiksiraju. najveca zabluda je da je mac fix+ fiksator. NIJE. Sastav: Water, glycerin, butylene glycol, cucumber fruit extract, chamomilla, camellia leaf extract, tocophryl acetate, caffeine, panthenol, hydrogenated castor oil, fragrance. Ko god da je koristio Fix+ je provalio da ako se stavi pre podloge, sminka lepo klizi. Da, to se desava zbog ulja i to je to. Ovo je dobar proizvod i ako se pretera sa puderom u prahu/kamenu, da malo to razredi i razblazi. Setting sprejevi nisu fixatori!
A zasto se onda zove Fix + da bi razblazio sminku Imas one gde nigde ne pise setting spray nego makeup finishing spray. Kako god, ja sam ga prvi put probala kada su me sminkali za svadbu, posle sminke me lepo naprskali njime i nista nije mrdnulo.
11.06.2013, 23:36
elenica4ever
58
Ja volim Revlon, super je i postojan bas.
23.07.2013, 22:20
Janncica
2329
Kupila Lancome photogenic lumessence...Mirisi diiiivnooooo... i koza mi je nezna...ne pokriva bas nesto,ali je za dnevnu varijantu ok...