cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ko bira ime: vi ili kum?

clock-img

01.03.2012, 20:57

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

A koje ste ime planirali ako smem da pitam?user posted image

clock-img

01.03.2012, 22:11

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

Meni je i pomisao da neko drugi da ime mom detetu neshvatljiva. Kao sto su moji roditelji dali ime mojoj sestri i meni,tako cu i ja svom detetu. Zar se taj obicaj jos negde postuje? Ipak je ovo 21vek. Ne znam sto bi se neko naljutio ako roditelji zele da sami izaberu ime.

clock-img

01.03.2012, 22:55

clock-img

Cunce

pencil-img

348

Resili smo da bude Dzon (sa sve onim John u pisanju user posted image )
A kod nas je cesto da Nikolu zovu Nidzo, a od toga Dzoni, obrnu slogove
zato sam rekla buducim bakicama da ga zovu Nidzo, ako ce tako lakse podneti user posted image
ime ostaje
prvo, zato sto nam znaci i ima veze sa prijateljem, a drugo, zato sto smo se jedino oko tog imena slozili user posted image

clock-img

01.03.2012, 23:22

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Hehe dobri ste....malo je to teze prihvatljivo kod nas.I ja sam htela deci dati strana imena jer su mi ona bila bas lepa...ali kada sam se udala moj muz je hteo samo stara srpska imena,meni je to bilo uzasno ali kada sam bolje razmislila i provela neko vreme u inostranstvu nasa imena su mi se cinila naj lepsim.Cim vidis druge nacije ovde shvatis da su tebi tvoji naj bolji heheuser posted image .Zato nam se prva cerkica zove Milica,ako bude sada musko bice Milos...eto moja sestra je dala ime Andrija i nije lose...ali dobro svako ima svoje,neki daju starija imena,neko vise katolicka-hrvatska a neki strana...

clock-img

01.03.2012, 23:30

clock-img

Cunce

pencil-img

348

Pa mi smo se za zensko dogovorili da bude Suncica user posted image
Nije sad da mora da bude strano, jednostavno mora da se svidi i meni i njemu i to je to user posted image
a ako i drugo bude sincic, imamo spremno ime, francusko user posted image
bice veselo

clock-img

01.03.2012, 23:34

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Hehehe ma neka je zivo i zdravo,kazu da ime odredjuje coveka tako da ce tvoj dzon biti pravi kauboj .... misicav,zgodan,visok...muskarcina i po.user posted image

clock-img

01.03.2012, 23:38

clock-img

Cunce

pencil-img

348

Dzoni nema na koga da bude visok user posted image
Jedino na dedu ako povuce, a tata je visok nekih 175 cm user posted image
i mrsav, tako da se nadam da ce Dzoni biti pametan i nacitan kao tata user posted image

clock-img

01.03.2012, 23:39

clock-img

Cunce

pencil-img

348

a sta vi ocekujete, batu ili seku?

clock-img

01.03.2012, 23:48

clock-img

ljubičica

pencil-img

985

user posted image user posted image user posted image

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

clock-img

01.03.2012, 23:55

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

hehe...ja neznam sta ce sada da bude,mislim da ce biti decak ovaj put samo zbog toga jer smo pogodili tacno na ovulaciju a tada su muski y spermatozoidi aktivniji.samo zbog toga,ja obozavam devojcice ali naravno i svog sina cu voleti isto tako...Istina je da je lepo imati i jedno i drugo,ali ne volim teznju da bude prvo musko...neko nemoze ni jedno da ima tako da svi trebamo biti zahvalni sto ih imamo i da su zivi i zdravi...Ni musko ti nemoze produziti lozu ako nema zene,a zena stvorenje koje je sposobno da u sebi zacne zivot i da raste u njoj od njene krvi i mesa i da ga u mukama rodi i voli neprocenjivo....Tako da je za mene zena veca svetinja,musko samo ispali sjeme,a bas se i namuci strasno user posted image .

clock-img

02.03.2012, 00:04

clock-img

Cunce

pencil-img

348

Ma ja sam glasala za devojcicu, makar bila tri decaka posle
dragi hoce batu prvo da bi cuvao i tri sekice ako treba
bitno je da sve bude u redu, ali lagala bih kad bih rekla da mi ne bi bilo krivo da sve budu deckici user posted image

clock-img

02.03.2012, 00:09

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Hehe pa dobro svako ima svoje misljenje,ja sigurno nebih volela da imam samo devojcice ili samo decake,naj lepse je i jedno i drugo...Ja sam bar takvog razmisljanja.Moj muz je hteo i prvo musko i sada da je musko,ja sam se bila malo osecala lose jer mu nisam ostvarila san,ali jesam sebi a to je da imam dete,a majka voli nebitno sta je.

clock-img

02.03.2012, 19:51

clock-img

Cunce

pencil-img

348

ma neka su i decaci sve, imamo zensko kucence user posted image

clock-img

03.03.2012, 11:47

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Sunce to je bilo bas ponizavajuce za devojcice sto si rekla.meni su devojcice draze ali zamisli ja da kazem sada : neka su i sve devojcice jer imamo muskog lipicanera....bas bezveze,neznam sta si sa tim mislila ali ne zvuci prijatno.

clock-img

04.03.2012, 18:27

clock-img

Cunce

pencil-img

348

mamice, pogresno si protumacila moje reci user posted image
ono sa kucom je bila shala, zato je na kraju smajli koji se kezi
da, htela sam devojcicu jer sam navikla na devojcice, ali Dzon nece biti nista manje voljen user posted image ali zato ce dobiti sekicu jednog dana, nadam se, mi smo do sad smislili imena za dva decka i jednu devojcicu user posted image ali opet ne znamo sta nas ceka, bitno je samo da se decica radjaju user posted image

clock-img

01.05.2012, 18:48

clock-img

Jovana93

pencil-img

8

Ja biram. Ratujem sa muzem oko imena, ali bice po mom. :)

clock-img

07.12.2012, 11:42

clock-img

mamina pufna

pencil-img

9

Tako je Jovana, mama bira naravno! user posted image

clock-img

07.12.2012, 11:45

clock-img

Cindarella

pencil-img

1506

Mateji smo mi dali ime,a sada kada imamo kuma,dogovorili smo se da mi izaberemo 3,i da zaokruzimo favorita,i tako ce se zvati.

clock-img

07.12.2012, 11:53

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Nije da ne poštujem tradiciju, mada me mnoge stvari nerviraju do srži, ali smatram da roditelji i samo roditelji treba da daju ime detetu. Kum nek daje ime svojoj deci. Mi smo našeg kuma pitali da li se slaže da mi damo ime, da ne bi kasnije bilo neke ljutnje ili problema, ali pošto je on normalnih shvatanja prihvatio je to bez problema. A sada za drugo dete mislim da će se oduševiti našim izborom, jer će se beba, ako bude dečak, zvati kao kumov pokojni otac. Nije nam namera bila da to ime damo zbog njegovog oca, već zato što se mami sviđa to ime user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

07.12.2012, 12:32

clock-img

caca81

pencil-img

642

Mi izabrali ime, a kum se naljutio jer ga nismo ništa pitali...i tako .."ljutnja" i dalje traje...user posted image Kada nam dođe u goste....kumicu pozdravlja sa - Gde si Milice moja! A dete se ne zove Milica...user posted image

< Poruku je uredio caca81 -- 7.12.2012 12:33:39 >

clock-img

07.12.2012, 12:35

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

E to mi je baš glupo! Da se ljute zbog tako nečeg, strašno!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

07.12.2012, 12:37

clock-img

caca81

pencil-img

642

Ma glupost živa...ja kada ga vidim smejem se do besvesti...i mislim da ga to baš, baš nervira..ali šta ću, to je jače od mene.

clock-img

07.12.2012, 13:04

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Mateji smo mi dali ime,a sada kada imamo kuma,dogovorili smo se da mi izaberemo 3,i da zaokruzimo favorita,i tako ce se zvati.

Cind a koji su vam favoriti? I ne kontam vi birate 3 imena ili kum? Nasi kumovi su i dalje ljuti zato sto nisam dala ime po njihovom izboru ali briga me bas,nama je sad jedino problem sta cemo za krstenje,muz nece da raskida kumstvo a ja necu nadrndanu kumu koji nijednom nije pozvala da cuje kako je mateja,naravno nije ga ni videla osim na rodjendanu.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

07.12.2012, 13:07

clock-img

Cindarella

pencil-img

1506

Kada se porodim na papiru kao da napisemo 3 imena koja mm i ja izaberemo,i da zaokruzimo koje zelimo,i tako damo kumu. Bice Janja,(ako ne nikne puza),a za ostala dva nemam pojma,napisacemo vec nesto.

clock-img

07.12.2012, 13:27

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

pa onda vi svakako birate imeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...