Poslednji tekstovi

Da li će kupka pomoći vašem detetu da lakše zaspi?
Niko ne počinje dan kako treba, osim ako se nije dovoljno naspavao. San je posebno važan za sreća...
Promo objava
Vreme sa detetom

U Hrvatskoj učenike nenajavljeno testiraju na droge
U nekim srednjim školama u Hrvatskoj postala je uobičajena praksa nenajavljeno testiranje učenika...
Škola

ne brini za muza, bice on okej
eto desava se..dvoumila sam se Stavros,Asprovalta,na kraju idemo u Pefkohori jer nam je moj tata rezervisao smestaj preko nekog Grka koga poznaje..elem bila sam u svim mestima,emotivno sam vezana za Asprovaltu jer sam kao dete letovala tamo,bila sam i u Stavrosu..videcemo kako ce se Visnji dopasti,mada svakako su sva mesta za decu manje vise..mozda Stavros najvise jer ima taj ogroman park sa platanima uz plazu gde dete moze da odspava i voda je duzi deo plica pa je tek kasnije dubina..sta znam,ja volim Grcku prosla sam je uzduz i popreko,imamo i kucne prijatelje u Solunu,gde god da idem bilo bi mi strava :D ono sto cemo mi da uradimo je da svratimo u odlasku u Lidl ili Masoutis zbog nekih potrepstina sokovi,voda i jos neke sitnice posto je pristupacnije, a za ostalo su tu restorani..sem dorucka naravno :) i mleka za Visnju,mada je i to Nestle 1+ koje ona pije tamo jeftinije nego ovde :D
Mozda sada ima malo vise Srba nego pre 7-8 godina ali neces pogresiti u svakom slucaju, super je.