Poslednji tekstovi

Dete jede sline iz nosa: Da li je to štetno?
Iako nema dobrog razloga da neko jede slinu, ova navika je vrlo česta u detinjstvu.
Zdravlje i bezbednost

Nek je čuva Bog, kao što ona čuva svu tu dečicu...
Dan pre će vam te dobre oči prilikom preoperativne pripreme naložiti da sutradan pod obavezno pon...
Zdravlje i bezbednost

ne brini za muza, bice on okej
eto desava se..dvoumila sam se Stavros,Asprovalta,na kraju idemo u Pefkohori jer nam je moj tata rezervisao smestaj preko nekog Grka koga poznaje..elem bila sam u svim mestima,emotivno sam vezana za Asprovaltu jer sam kao dete letovala tamo,bila sam i u Stavrosu..videcemo kako ce se Visnji dopasti,mada svakako su sva mesta za decu manje vise..mozda Stavros najvise jer ima taj ogroman park sa platanima uz plazu gde dete moze da odspava i voda je duzi deo plica pa je tek kasnije dubina..sta znam,ja volim Grcku prosla sam je uzduz i popreko,imamo i kucne prijatelje u Solunu,gde god da idem bilo bi mi strava :D ono sto cemo mi da uradimo je da svratimo u odlasku u Lidl ili Masoutis zbog nekih potrepstina sokovi,voda i jos neke sitnice posto je pristupacnije, a za ostalo su tu restorani..sem dorucka naravno :) i mleka za Visnju,mada je i to Nestle 1+ koje ona pije tamo jeftinije nego ovde :D
Mozda sada ima malo vise Srba nego pre 7-8 godina ali neces pogresiti u svakom slucaju, super je.