Poslednji tekstovi

Žena lažirala trudnoću i porođaj, koristila lutku
Njena porodica je verovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.
Vesti

UNICEF i Nelt Grupa za liderske veštine direktora škola
Beograd, 24. oktobar 2025 – Uloga direktora škole podrazumeva odgovornost za celokupni rad škole,...
Promo objava
Promo kutak

dok je u Nei Pori bila bisttra, cista.
da nenapisem bas paradaiz
onda aliki,psali amos,ova nasa mi smo je zvali rosa gremos da li sam na nekoj tabli procitala ali ja mislim da je ona pre te yvale da ova divna yvalica nema naziv.blizy lemenarije je potos i on je lep samo plazy nisam obisla jer me nesto nije privlacilo mi kad smo nasli tih par koje sy nam se svidjale na njih smo stano isli.a odsela bi pre y potosy nego limenas,limenasom nisam odysevljena kao ni njegovim plazama golden,makriamos nisam ja za ty gyngyly volim vise neke manje gyzve na plazama.e da zaboravila sam i tripiti plazy koja je bas blizy limenarije na njoj se sad izgardio hotel ja mislim jos neki nov kog tad nije bilo znaci mi smo na tasosy bili 2007 i 2009 kad sam ostala sa sinom trydna ja sam pytovala bysom trydna da sam znala imala bi sve trydnocke simptome tj.ymislila bi ih.mada vec mi je ted malo bio myka ali syper sam izdrzala pyt znaci isli bysom a tamo iznajmili kola.
nije ni bitno.