Poslednji tekstovi

CHEWY VITES daruje Ringerajce vrednim nagradama!
Chewy Vites je za Ringerajce pripremio sjajne poklone za celu porodicu!
Promo objava
Promo kutak

SEBAMED praznično darivanje na Ringeraji!
Praznici su pred vratima i tradicionalno, SEBAMED je za Ringerajce pripremio božićne poklone za c...
Promo objava
Promo kutak

To mogu da zhvalim stolici za hranjenje. Ajde kad pronadjem slike ubacicu ih da je vidite kako je bila smesna i sva zamazana. A onda je bio period prave cistunice. Padne u sneg i ustaje okrece se prema meni i kaze "mama bviši me". Takodje, nije mogla da se navikne na to da u vrticu jede samo kasikom. Tada je imala dve godine. Stalno je vaspitacicama trazila viljusku i noz. A onda je nastupila faza aljkavosti i brisanja o sebe, naravno, jer je to videla od dece iz vrtica. Ali ipak, mislim da decaci kasnije sazrevaju i kasnije se osamostaljuju. Tako da to ocekujem od Alekse.
Nekad mi je to olaksanje, jer mogu sto stvari da uradim dok ona rucka, a nekad posizim, jer to traje i traje, a hrane ima svukuda
U pocetku sam mislila kabanicu da joj stavljam dok jede
I čini mi se da sve zavisi od strukture jela. Žitkije stvari (griz, palentu, puding, pire krompir, sutlijaš i sl.) neće sam i gotovo. Kao i te neke močkave i lepljive stvari ako treba rukama.
I neće da jede ništa osim mesa i krompirića. To mi je već debilno i mislim da su roditelji glavni krivci u takvim slučajevima.
)
I sad jede tu i tamo sam,ali kao da ga mrzi i onda trazi da ga hranim.Da li je to mozda i reakcija na novu bebu,nemam pojma