Poslednji tekstovi

NAGRADNA ANKETA: Osvoji IMMUNOKIND set za zdrav dan!
U takmičenju imaju pravo da učestvuju svi korisnici portala Ringeraja.rs.
Promo objava
Promo kutak

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

To mogu da zhvalim stolici za hranjenje. Ajde kad pronadjem slike ubacicu ih da je vidite kako je bila smesna i sva zamazana. A onda je bio period prave cistunice. Padne u sneg i ustaje okrece se prema meni i kaze "mama bviši me". Takodje, nije mogla da se navikne na to da u vrticu jede samo kasikom. Tada je imala dve godine. Stalno je vaspitacicama trazila viljusku i noz. A onda je nastupila faza aljkavosti i brisanja o sebe, naravno, jer je to videla od dece iz vrtica. Ali ipak, mislim da decaci kasnije sazrevaju i kasnije se osamostaljuju. Tako da to ocekujem od Alekse. 
   Nekad mi je to olaksanje, jer mogu sto stvari da uradim dok ona rucka, a  nekad posizim, jer to traje i traje, a hrane ima svukuda  
 U pocetku sam mislila kabanicu da joj stavljam dok jede   

I čini mi se da sve zavisi od strukture jela. Žitkije stvari (griz, palentu, puding, pire krompir, sutlijaš i sl.) neće sam i gotovo. Kao i te neke močkave i lepljive stvari ako treba rukama. 

I neće da jede ništa osim mesa i krompirića. To mi je već debilno i mislim da su roditelji glavni krivci u takvim slučajevima. 

) 
   I sad jede tu i tamo sam,ali kao da ga mrzi i onda trazi da ga hranim.Da li je to mozda i reakcija na novu bebu,nemam pojma