writing-img

RE: Gel za tuširanje

clock-img

01.04.2021, 08:03

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Probacu i to pa javljam utiske.

clock-img

01.04.2021, 08:05

clock-img

mati

pencil-img

6676

Meni bas odgovara. Ali ja obavezno koristim i mleko za telo. Od kako nisam našla staro pakovanje Nivea ulja, onda obično mleko Nivea, plavo, mada sada imam i belo.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

01.04.2021, 08:46

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Da, da, mleko je obavezno

clock-img

01.04.2021, 09:23

clock-img

mati

pencil-img

6676

Inače, Balea ima jako lepe kupke, mene je potpuno kupila malina-limeta. Ali je bilo limitirana serija pa je više nema...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

01.04.2021, 10:37

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Ja sad koristim Dove .

clock-img

30.09.2021, 07:22

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Javolim one vocne note.
A pre nekako sam otkrila Dove od krastavca 😀
Sad taj kupujem bas mi je osvezavajuci

clock-img

30.09.2021, 11:24

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

Presla sam na aleverde gelove. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

30.09.2021, 11:39

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

Ja volim mlečne kupke, ne znam kako drugačije da ih nazovem. Koristim ziaja i to kakao puter ili kašmir ili cupuacu (valjda dobro napisah, on mi prelepo miriše) ili goat milk...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.09.2021, 11:59

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Ja sam sad na dove gelu za tuširanje već neko vreme. Najgušće je i najkremastije. A ne volim ni kad je mnogo uljano ili kremasto, imam utisak da me samo zamasti, a da ništa ne opere. Moj trip, ali eto. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

30.09.2021, 17:53

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Presla sam na aleverde gelove. 

Kakvi su?
Kad odem u dm razni njihovi proizvodi bas budi snizeni, ali nisam nikada uzela nista...

clock-img

30.09.2021, 18:46

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

IZVORNA PORUKA: Didy

Ja sam sad na dove gelu za tuširanje već neko vreme. Najgušće je i najkremastije. A ne volim ni kad je mnogo uljano ili kremasto, imam utisak da me samo zamasti, a da ništa ne opere. Moj trip, ali eto. 

A meni se dove ne sviđa, čudam miris mi ostavlja na koži. Kupim pa bacim na kraju.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

30.09.2021, 19:19

clock-img

flamingos

pencil-img

25539

Niveini preparati su za mene zakon,pa tako i gel za tuširanje koji mi i dalje stiže iz Italije.

clock-img

30.09.2021, 20:14

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Meni je dove za tusiranje i dobar, ali dove antiperspirant... Katastrofa, e on mi bas ostavlja neki cudam miriss

clock-img

30.09.2021, 22:03

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Hahaha, evo zamišljam koliko smrdim drugim ljudima jer koristim i gel i mleko i antiperspirant i dezodorans dove. 🤣🤣🤣

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

30.09.2021, 22:43

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

E dezodorans dove koristim, onaj kakao i super mi je. Ali kupka.... nikako.

clock-img

01.10.2021, 07:07

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Ma kakvi bre... Meni je dove super inace, ali recimo taj antipersirant, onaj pecurka i onaj drugi obicni, vise nikako ne odgovaraju.. Ali godinama ga koristim mozda zbog toga