writing-img

RE: Trnjenje ruku u trudnoci

clock-img

04.09.2014, 17:59

clock-img

Ipokrisia

pencil-img

1032

i meni se povremeno javljaju ti klasicni grcevi.Npr u stopalu ili listovima nogu,ali sve sto osecam makar i kao trnjenje ili grcenje mi je ok dok osecam, nezgodno mi ovo bilo sto nista ne osecam user posted image

clock-img

30.12.2016, 08:52

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

Nisam vise trudna, ali i dalje je tu trnjenje u prstima. Mali i domali prst na desnoj ruci me bas zezaju. Ne znam od čega sada to može biti user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.12.2016, 21:51

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ivana može da bude kičma,i treba da odeš i na ekg.Verovatno nije ništa ali nije na odmet da se pregledaš

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

31.12.2016, 01:57

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Krin kako miliš kičma? Meni trne ruke non stop iako ni ja nisam više trudna user posted image . svakog jutra se probudim sa "tuđim rukama" user posted image Pa dok dođem sebi ludnica.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

31.12.2016, 07:48

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

Meni se to dešava par dana, pa prestane i tako u krug. Mozda i nije klasicno trnjenje, nego kao da nemam "osećaj" u ta dva prsta. Ne znam ni kako da opisem user posted image

clock-img

31.12.2016, 08:01

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Kako god odeš na kontrole i mirna si.Meni ni jedna takva stvar nije za zezanje.To ti je da odvojiš jedan dan

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

31.12.2016, 08:25

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

Joj, znam. Trenutno mi je problem da izdvojim i sat, a kamoli dan user posted image
Kad se muz vrati sa terena i bude na slobodnim danima ne verujem da cu danima "izbijati" od lekara...

clock-img

31.12.2016, 08:27

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Chopa, može to od kičme, obično je od kičme, neki nerv se nagnječi i takva je manifestacija.
Ja sam sa V imala skroz utrnute prste na desnoj ruci i čim sam sr porodila prestalo je tj.Povratilo se. Sa M nisam to imala.

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

02.01.2017, 08:56

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Nisam vise trudna, ali i dalje je tu trnjenje u prstima. Mali i domali prst na desnoj ruci me bas zezaju. Ne znam od čega sada to može biti user posted image

Ivana ja sam skoro celu trudnocu imala trnjenje u desnoj ruci,to je kasnije preslo u nepodnosljiv bol i skoro pa oduzetost ruke... to da je beba nalegla na neki nerv ispostavilo se netacno kad me je na patologiji pogledao neurolog jer
kako on kaze da mi trni noga moguce je da je zbog bebe jer su nervi za osecaj u nogama u predelu kicme,medjutim nervi koji kontrolisu ruke su u vratnom delu kicme tako da to zbog bebe nije bio razlog mog problema,jer kako dr kaze
"ne nosite bebu na vratu".
Posle porodjaja se to malo smirili ali se evo i posle 19 meseci se desava da mi ruka utrne i boli i prsti takodje. Ja pijem magnezijum sa B vitaminom u kombinaciji.. u trudnoci sam pila to plus paracetamol ali nije bilo neke pomoci.
Treba da se uradi magnet vratnog dela kicme i tu da se trazi problem.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

02.01.2017, 12:32

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

Serpice, hvala ti na tvom iskustvu 😘

clock-img

17.11.2017, 08:44

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Magnet vratnog dela kicmezbog trnjenja ruku, jesam dobro razumela?

Doduse meni se samo u trudnoci javlja, u prvoj sam bas imala problem, a evo od skoro i sada...
Inace bas se tesko namestim da spavam pa mozda i sa tim povezano....

,,Carpe diem"

clock-img

01.12.2017, 00:30

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Dr mi je rekao da je povezano sa kicmom.
Kod mene je to bi problem