Poslednji tekstovi

Zaboravite "6-7", stigao je novi sleng, „41“!
Može se koristiti bilo kada i bilo gde.
Vreme sa detetom

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

a U jede sve, cak i tursiju....koju ja isto ne jedem...
Izmoravala sam je istrcavaa, pravile smo maratone od setnji trckanja i igranja, izgladnjivala da vidim da li ce traziti, nudila svasta ali eto nikad nisam pretila do prekjuce. Ucenjivala jesam ali to kod moje nema sanse takodje. Ona se u vrticu uredno naliva vode. A zna i kuci isto tako, gladna je nece da jede ono sto joj se ponudilo i onda trazi vodu ili caj ili sok nebitno tecnosti da "zavara" glad.
. Npr pre neki dan je ogrebala Eni (nasa nova kuca) i sve bilo ok oprali smo rukicu namazali i jovo nanovo.Pozalila mi se nije. cim joj je tatica dosao kuci odmah mu je rekla da je boli ruka
. Inace evo danas bio nam je njegov sincic cuvali smo ga Duca i ja i dolazi moj brat ja mislim da mu se Dunja vise obradovala od rodjenog sina
, a isto mi ništa ne fali...KKS super, aktivan i sve ok.... Neće ni da proba ništa novo...ona je sada prestala da se nervirala, ali je pizdela mnoooogo tako kada je ima oko 2 godine. Ide u vrtić i tamo tada nije jeo ništa po celi dan, ali sada je već počeo i tamo da jede čak i po nešto novo!