Poslednji tekstovi

Žene zimi izgledaju starije i do četiri godine
U ovom istraživanju učestvovalo je 5.000 žena starosti od 27 do 60 godina.
Nega kože

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

ja ne znam sta bi bilo kad bi i ovog meseca pila klomifen, jer kao sto rekoh promenila doktora, pa cemo videti sta ce novi reci. Meni je danas 49 dan ciklusa a nema izgleda da cu dobiti. Bila na ultrazvuk, rekli mi sve je cisto tako da nema zasto da pijem tablete za izazivanje ciklusa. a mene tako uzasava ovo odugovlacenje....
ali super, mnogo znaci ovaj forum i meni ova tema, ja sam na klomifenu za 14 dana, pa cu da vam pisem svoje iskustvo!
Držim palčeve, draga.....
?
imam po 4,5 folikula.Ali drugi put su prerasli i imali su deblju opnu,tada mi je ginek. jos na uz rekao da to nije dobro i da nece uspeti, tako je i bilo.
a i meni je rekao ujutru i uvece od 3 do 7 dana, i 10tog ultrazvuk, ja mislim da krecem za dve nedelje odprilike, ti?
jer valja čuvati zdravlje šta ako i to izgubim.i tako sam bila odustala sve do sada.moj problem su policistični jajnici i skoro sam čitala na nekom sajtu moja beba hr.čini mi se i tu sam dobila sasvim drugo viđenje problema.nemogu da vjerujem koliko ovi dr ne čitaju.samo udaraju po klom.za žene sa policističnim jajnicima treba da piju metformin zbog neosjetljivosti na inzulin i tako dolazi za 5-6 sedmica do ovulacije.nism mogla da vjerujem šta sam radila 7 god.i hoću ovo da sa vama podijelim jer nas muče slične brige.
.ono što mene nervira je zašto se ljekari malo ne zapitaju dali je to pravi put kada liječenje traje duže kao u mom sučaju.moja prva trudnoća se desila posle hsg odmah.ali taj 13 godišnjak hoće batu al neide.klomifen je neizbježan u svim stimulacijama čitala sam o tome i to nije srašno ako je pravilno korišten.želim ti puno sreće