Poslednji tekstovi

Zgrade DVA BEOGRADSKA VRTIĆA su u OPASNOSTI
Zgrada vrtića „Naša bajka“ na Zvezdari, zadužbina gazda Cvetka, planirana je za rušenje zbog zida...
Vesti

Imate li MALOG JARCA kod kuće?
Deca rođena između 22. decembra i 19. januara su perfekcionisti, praktična, ambiciozna, ali ne vo...
Vesti

Otud valjda i deo otpora prema svemu sto "mora" da se uradi....
Kako da znam dali je puknuo!?
!!!!
. Pretpostavljam da ti je rekla da je O 17dc pa onda 18dc uzimas utrogestan.
I da na kraju ultrazvuka je otkrila polip, tako da ako ne ostanem sad trudna moram vaditi!!! Luda sam vise! A izmedu ostalog imam i miom već 6 godina koji miruje i sva sreca izvan maternice je ,tako da ne radi problem za trudnocu!!! Ja sam totalni baksuz!!! Ali ipak se nadam da cu ostati
Treca tura Klomifena, sa Pregnylom... Folikula bilo masala 5... (22, 22, 18,16) primila pregnyl od 5000, muckali dan pre toga i taj dan... pauza jedan dan, pregnyl od 1500, opet muckali isto vece... Sutra mi je red za jos jedan Pregnyl, i naravno za "muckanje" koje mozda padne i veceras....
kad cujem da tako olako ti samo kazu muckaj ti...
Moja prethodna dr. je bila sva u stilu "mozes, a i ne moras"... I ja naravno NE MORAM !!!!... Te sam sve one "normalne analize" odradila tek posto sam pocela da idem kod ovog dr-a. Meni danas red za bocu br.3... I iskreno, malo mi je muka citav dan...
Rano je za bilo kakvu pricu o
ali, mucnina verujem prati i klomifen i pregnyl... Sad idem pod tus, pa na "muckanje"....
. Zelim ti uspesno muckanje