IZVORNA PORUKA: 1111a
cao sandrina..nemoj se plasiti hsg-a. bezbolan je skroz. na zapadu je to jedan od prvih koraka u lecenju ...pre davanja hormonske terapije.
da li je moguce da vec osecam da cu da dobijem a 17 dan ciklusa mi je. osecam u matericu onako kao da cu dobiti....pa ne mogu da verujem
maki da li ti osecas ista....
Sreco, od jutros se i meni malo manta po materici, imam onaj blagiosecaj zgrcenosti (ne znam kako da opisem). To je sigurno od klomifena, nemoj da se mnogo opterecujes. Ne mozes da dobijes ranije...mozes samo da ne dobijes...sto ti od srca zelim...
Inace, ja merim teperaturu i ispod pazuha i vaginalno... cisto me interesuje da li ce grafikon biti slican ... jutros vaginalno 37,4 a ispod pazuha 36,4. Oralno ne merim, mada mislim da bi temperatura trebala da bude ista kao i vag. temp. - povecana u odnosu kada meris ispod pazuha. Nemoj time da se opterecujes, ja sam prosli ciklus od ovulacije pa nadalje imala povisenu temperaturu...Samo se opusti.
Merimice, isto je i meni rekao moj dr kad sam krenula sa raznoraznim pitanjima. A sad kada sam zadnji put bila na pregledu pre ovulacije meni i mom suprugu je covek sat vremena pricao o svemu...i insistirao je da se sto vise opustimo i ja i on, da cak odemo negde da budemo sami ukoliko mozemo...jako je bitno da se ne optrecujes. Meni je tek posle HSGa skroz laknulo jer sam sklopila celu sliku. Pre toga sam samo razmisljala-sta ako su mi zacepljeni jajovodi a kljukam se lekovima...mada sam verovala svom doktoru. Nemoj da se plasisi HSGa, nije toliko strasno...boli malo kada stavljaju iglu - stisnes malo zube, pomislis na

. Mada je meni radjeno bez anestezije i bez inekcije protiv bolova...zaista nije bilo potrebno, mada vidim da se u svuda radi uglavnom sa anestezijom ili bar inekcijom protiv bolova. Sad se opusti i samo napred!
< Poruku je uredio *Maki* -- 17.2.2011 15:21:00 >