Poslednji tekstovi

Zgrade DVA BEOGRADSKA VRTIĆA su u OPASNOSTI
Zgrada vrtića „Naša bajka“ na Zvezdari, zadužbina gazda Cvetka, planirana je za rušenje zbog zida...
Vesti

Imate li MALOG JARCA kod kuće?
Deca rođena između 22. decembra i 19. januara su perfekcionisti, praktična, ambiciozna, ali ne vo...
Vesti

...
Nista drugo. Kako si ti?
.Nije mi rekla nishta ni koliki je folikul ni endomerijum nego samo da je naod ok i da ako nema nishta ovog meseca onda idemo pored sa hormonski status na 3,13 i 21 dan ciklusa da vidi dali je tamu sve ok i spermiogram kod mog muza.Ona je rekla da skoro sve koje je stavila na ovu terapiju vec sa drugi ciklus klomifen ostaju
pu pu pu..
,ja sam iz Makedonije Ana RR i zato neshto mi ne ide sa srpskom jeziku kako da napishem.ISPRICAVAM SE SHTA GRESHIM .Naod je inace rezultat pregleda,to znaci da je Dr-ca bila zadovoljna sa pregledom i to shto je ona vidjela,ali za prvi put mi nije dala nikakav komentar oko pregleda...
,nekad oko 26-27 dan al da imam vec od 23tog dana po malo krvi.Za da mi sredi Menzis dala mi je Cyclo-Progynova da pijem oko 4meseca.Bila sam opet na kontrolu i bilo je folikula ali nakon moje svadbe dr-ca Cyclo-Progynova je prekinula i rekla mi je da sam imala 25godina ostavila bi me da zatrudnim pripodno ali zato shto imam 35godina ajmo je rekla da stimuliramo malo tu trudnocu.Tako sam pocela sa Klomifen .Ali poshto eto ne ide kaze da ce mora da uradimo analize.
samo 10mm
. Nemoj se sekirati, jednom ces ugledati prave i jake
.