Poslednji tekstovi

Žene zimi izgledaju starije i do četiri godine
U ovom istraživanju učestvovalo je 5.000 žena starosti od 27 do 60 godina.
Nega kože

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

klomifen ima produženo dejstvo, ne zaboravite
...Prvva 2 meseca...sam pila Klomifen 5 dana po jednu tableticu...od treceg dc...prvi put 2 folekula...od 20mm..i 22mm...drugi put 23mm...Treci put sam pila 5dana po jednu ali od 5 dc...i bilo je folekula 24mm...ali opet nema
...I ovog meseca pila sam od 5dc po 2 tab...cekam jos dan-2..pa da na UZ..vidimo sta se desava...ovog puta...I moj ti je savet da ne obracas paznju na druge...neko je vec rekao nemogu da se setim ko..ali evo i ja cu ponoviti ...SVI SMO MI SLUCAJ ZA SEBE!!!Svako od nas zahteva odredjenu vrstu terapije....AKO NAM JE CILJ ISTI NE MORA DA BUDE I ISTI UZROK KOJI NAS SPUTAVA DA DOSTIGNEMO NAS CILJ....I nemoj da te plasi to papirce iz kutijice...nije bre to bauk..ja stvarno uzasno podnosim Klomifen...pa ne dam se idem do kraja...!!!Pokusaj sto manje razmisljaj...tako su meni govorili..i iako nema
ti zelim kao i svim ostalima kao i meni da sto pre
traje tri-četiri dana, a sad se vukla po par kapi šešest dana), malo su mi jajnici podsećali da se ipak nešto dešava i jedan dan sam ila baš naduvena-komplet sa rukama i nogama! U ponedeljak idem na uz i nadam se da će sve biti super!