Poslednji tekstovi

Žene zimi izgledaju starije i do četiri godine
U ovom istraživanju učestvovalo je 5.000 žena starosti od 27 do 60 godina.
Nega kože

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

ali kad već nisi
, , 2dc i počinju pregledi..samo napred!
Samo, ne znam kako to kod nas rade, ali ja sam ovde 3dc isla kod ginekologa na proveru hormona i na uz, cisto da vidi da li uopste ima novih folikula za taj mesec i pocela sam da pijem od 5dc. I naravno 12dc su mi izmerili folikule i rekli da sam spremna za injekciju. Sve je proslo, a sad osecam i bol u stomaku. verovatno pucaju
meni je dr rekla da dojem pre
da mi pogleda uz i da mi odredi terapiju.........Medjutim mozda ce mi pogledati kroz prste jer sam danas radila UZ vaginalnom sondom,,,,,i imam izvestaj.......Ja bihs amo da me ne posalje kuci,jer nisam ja kriva sto mi je toliko poranilo
...........I to gde bas sada kada trebam na IUI......Ali dajete mi nadu kada kazete da se koristi 2-3 dana ciklusa...........
. Muka me naterala, jer nisam u nasoj zemlji pa na svakom koraku ocekujem neki zajeb
.
, naime pokušavam ostati u drugom stanju već dugih dugih osam mjseci! Upravo čekam vješticu da dođe pa da mogu krenuti na folikulometriju da dr. utvrdi ovulaciju i pucanje fol. tj ne ucanje pa onda na klomofin... nadam se uspjehu i ostalima šaljem puno sreće u zatrudnjivanju,
Ljubilice,,da da vec sam primala pregnil,,ali bez klomifena..pa smo pokusavali prirodo.............Za IUI mi trebaju svezi cervikalni i vaginalni,,mog supruga bris uretre i spermokultura.......Radila sam i mikoplazmu..........ali imam malu kolicinu ureoplazme pa tako sada pijem terapiju i moram ponoviti bris
......
,i mi cemo.moramo.............
" ..... sto meni nista nije bilo jasno.... uglavnom, ona misli, da i pored dve ovulacije, da cu ja dobiti.... nista ne kontam....sta mislite?