Poslednji tekstovi

Deca i OPASNOSTI koje ih vrebaju tokom leta
Opekotine, sunčanica, toplotni udar, ubodi insekata, povrede, letnje viroze... uz uživanje i odmo...
Zdravlje i bezbednost

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

a nama se to desava kad je mm cuva, on kao ne ume da je odrzi budnom i onda kad se ja u 11 uvece vratim s posla, ona vristi da je uzmem i da se igramo. juce sam mu pripretila da mu ne padne na pamet da je pusti pre 8.30 da zaspi, pa ju je zato malo izveo do sveki i posle je sve super bilo.
a i stvarno on tad ne deluje uopste umorno, tako da ga ne teram da se ne bismo oboje mucili
Liježe naveče do 21h, ujutru ustaje oko 8h, ali poslije 2, 3 sata je pospana i lijepo mi pokaže da hoće da ide u sobu da spava. Nisam je nikad forsirala s tim dnevnim spavanjem, jednostavno vidim po njoj kada je vrijeme, a sama je sebi uvela ritam. Možda radim nešto pogrešno, ali žao mi je da patim dijete kad vidim da se ruši od umora.
, nema rucka nema niceg ahahah nek se snalazi. Prvo to je potrebno i tebi radi organizacije dana kad i sta ces i kako ces da radis a i detetu da bi bilo veselo i odmorno.
i doktorica mi kaže -možeš se na trepice nasaditi ali oni neće spavati.oni su jednostavno takva djeca da nevole spavati.Nisu spavači -doduše i ja sam takva.meni je 7h sna sasvim dovoljno.