Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Već jedno tri nedelje smo ovde! Igramo se non-stop! Prevrću se po krevetu, jurimo igračke, pevamo, sakrivamo se ispod pelene, ... Svašta radimo! To mi i jeste problem, one su super aktivne a jako malo spavaju preko dana! Onda kad im se prispava bore se da ne spavaju svim silama! A vidi se da se premore! Naduju im se okice!
I već krenu da bauljaju. I kad se uspavaju ja pomislim e sad jedno sat vremena će odspavati, a za dvadesetak minuta čujem iz sobe gugutanje!
.
.
A smeju se kao poludele!
Probala sam i da ih mazim, i da ih uzmem i one se toliko kikoću kad me vide samo u prostoriji da nema trika da se uspavaju ponovo! Dok me ne vide pevaju i brbljaju nešto a čim me vide oduševljene su i hoće da se igraju! Ne znam šta ćemo?
to je od skoro uvela. negde oko 9 moram na silu da je budim da bih je kupala i napojila. napominjem da pre toga uredno rucka na svaka 3/3 i po sata