U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima. DUŠKO RADOVIĆ
21.08.2014, 14:11
eca89
3753
Divno, UM
21.08.2014, 14:45
Anoniman
super, UM!
21.08.2014, 16:47
wivern
8800
UM odlicno, napokon jako lepe vesti
29.08.2014, 13:06
Anoniman
Opet ja
sestri su danas na konzilijumu pronasli opet nesto na grudnom kosu, ne znaju da li je zlezda, ili opet on
Hteli su da rade pet skener i biopsiju, ona odbja. Sutra su trebali da idu na more, ona nece.
Ja mislim da ko se uhvati u kostac sa ovom bolescu da mu nema leka, jednostavno sam digla ruke, i mislim da treba da nastavi da zivi normalno koliko , toliko, pa sta bude.
Nemam snage vise da je gledam slomljenu, a tako lepo izgleda, i kosa joj je porasla, pa kao da nije ni bila bolesna
29.08.2014, 13:16
17 joka
10887
UM, nemoj klonuti duhom molim te budi jaka mozda nije nista strasno
bolje je da se proveri na vreme, pruzi joj podrsku ohrabri je, budi jaka za obe
znas da ti ovo samo pricam iz jako jako velikog iskustva
ja verujem da nije nista lose drzite se
29.08.2014, 13:18
wivern
8800
Oh UM, nemojte da se predajete. Ne mora da znaci da je ono najgore, to su samo sumnje zbog svega sto je bilo. Sestric mm je imao rak kostiju kao osmogodisnjak, evo ga sada ima 13 godina i drma ga pubertet. Samo hrabro
29.08.2014, 13:19
bubulence
13679
UM mozda jeste zlezda . nemojte odmah da mislite na najgore, ne smete zbog nje. kako se ona oseca?
29.08.2014, 13:39
doktorkakristal
4108
UM slazem se zenama da ne mislite na najgore,njena situacija je specificna pa lekari moraju biti obazrivi i svaku promenu detaljno kontrolisati,zivot je borba i nema odustajanja i predaje,ona je mlada zivot je pred njom,vi morate razgovarati sa njom i pruziti joj podrsku mora da shvati da nastavi da se bori u uhvati u kostac sa svakim novim danom,jeste nepravda sto se desava to jednom mladom zivotu ali sta cemo takav je zivot
29.08.2014, 13:49
lelaigor
2865
Joj UM, ne znam šta bih ti rekla... žao mi je jako. Ali, mislim da ne treba da odustaješ ni ti ni ona, možda stvarno nije ništa....a i ako jeste, možda se opet reši... Ne znam. JAko, jako mi j ežao.
29.08.2014, 13:53
17 joka
10887
UM, samo proverite to sto pre, bice dobro znam da hoce, samo hrabro
29.08.2014, 14:38
Anoniman
Sada me je mama zvala , kazu da je taj neki lekar koji je doneo konacnu odluku konzilijuma rekao da je 99 % to neka zlezda, jer tip tumora koji je ona imala ne daje metastaze na takvim mestima, za mesec dana kontorla. Ja se iskreno nadam da je sve ok, jer ona lepo izgleda, zdravo se hrani, bas se pridrzava svega. Bilo bi mi krivo da se posle ovako duge borbe, i teskih hemoteraija, opet vratimo na pocetak, sta je sve podnela hrabro, zasluzila je pobedu, a ne poraz!
29.08.2014, 14:41
branki*
20828
uh,unina..to ti je bese rodjena sestra?koliko ima godina?dace Bog da bude sve dobro...
29.08.2014, 14:49
Anoniman
Rodjena, 20 napunila u maju ove godine. Evo je klik to je sada , posle hemoterapije, nikada ne bi covek ni rekao da je bile bolesna, uhhh samo da se izbori
29.08.2014, 15:03
Cakana84
846
Draga UM, jako mi je zao kada cujem da neko mlada prolazi kroz sve to. Ne mogu ni da zamislim kako je tebi. Iskreno verujem da je to zlezda jer taj lekar sa konzilijuma koji je to potvrdio je sugurno u pravu. Ubedite je da ne odbije biopsiju predostroznosti radi, posebno u njenom slucaju. Toliki ste put presli, nemojte sada da odustajete. Izvini sto pitam, gde su joj pronasli karcinom prvi put?
29.08.2014, 15:14
Anoniman
Na levom plucnom krilu, karcinoid je bio i odstranili su 1/3 plucnog krila, uradili biopsiju, sve su zlezde bile ciste, tako da se iskreno nadam da je to samo neka zlezda, a za mesec dana cemo videti.
29.08.2014, 15:20
Cakana84
846
To je jako bitno da su zlezde ciste. Bice to dobro, svaka vam cast na hrabrosti i borbi, posebno tvojoj sestri. Zaista zasluzuje konacnu pobedu posle toliko dobijenih bitki.
29.08.2014, 15:37
lelaigor
2865
Nemojte da odustajete od borbe UM, biće to sve ok! Mora da bude! Sigurno je tako kako taj dr kaže.
29.08.2014, 16:29
Olga75
20593
UM , samo je hrabri , ona je uplasena , ti moras biti jaka i za nju i za sebe . Roditelji su jedno , oni ce prevrnuti nebo i zemlju da sve bude u redu ( znas i sama ) a ti moras da joj budes oslonac ne znam koliko ste bliske ali mislim da bi joj sad znacilo da ti "uzmes "sve njene strahove i da , ja sam sigurna da ce sve biti ok ali to mora da se prati , godinama da se prati i svaka sitnica da se proverava
29.08.2014, 16:36
Torbica
8283
Biće sve dobro lepo kažu pametne žene!
29.08.2014, 20:41
17 joka
10887
UM, sestra ti je lepa a ti budi njen oslonac njeno sve sad kad je najteze, ona to nikada nece zaboraviti
Znas kako,meni je zao sto sam bila samo dve god starija od brata, sto sam i ja bila jos dete, sto nisam mogla da mu pomognem, da mu svasta nesto kazem... ostala sam zeljna njegove ljubavi svega
Ti imas priliku samo budi jaka za sve, znam da ce sve biti dobro mora
29.08.2014, 20:52
vonavoj
21998
Um,nisam redovno citala! Mora da bude sve ok,zasluzili ste svi,a najvise ona,jer se nije predala! Navijam da bude sve ok!
29.08.2014, 20:56
zivka
2197
UM sad je to iza! Posle kise sine sunce!
29.08.2014, 21:02
Trcosava
15173
Um ženice su sve rekle. Sigurna sam i ja da je to samo žlezda. Veliki hug za tebe i seku borca