IZVORNA PORUKA: anuksunamun
i da verujem ukoliko je covek dovoljno svestan sebe i svoje pogresivost nije mu tesko da nadje prijatelje...isto tako vazno je umeti prastati...jer i nama ce biti potreban oprostaj...svi gresimo.....tako da ljude koji nemaju iskrene prijatelje smatram teskim egoistima....kao i one koji su "razocarani u ljude"
Jedan od mojih najfrendova , moj KUM (da , obično su cure imale KUME na venčanju , a ja sam imala KUMA
) me je kupio za ceo život 2 puta : prvi put , kada sam živela u Herceg Novom , a on u Vojvodini , a ja raskinula s momkom ... Plačem ja , zovem njega posle ručka , negde oko 15h , i kažem mu : druže , bedak , gotovo , kraj ... On me sluša , pokušava da kaže nešto lepo , dobro ... Pita me kad radim ... Ja kažem , ma pusti me , idem sad u noćnu smenu , ovako nikakva , od 19 do 06 ujutru ... Pričamo mi , tako ... Ne ume on baš da uteši ... Ništa , odem ja na posao ... Ujutru , u 07 izlazim s posla , a pred kapijom bolnice čeka mene moj drug , moj KUM , sa pljeskavicom sa lukom i pivom ... Ja stojim , ne verujem ... On je krenuo iz Vršca , vozio celu noć , i došao da mi pomogne da "preživim" raskid ... Tutnuo mi pljesku u ruke , i rekao : "Aj prožderi to , pa posle plači , tu sam ceo dan ! "
Drugi put , bili smo zajedno na letovanju u Turskoj , a on za 3 dana usvinjio 9 majci , i kaže : aj leba ti plakni mi to malo na ruke ... A ja , pred nekom ribom koja mu se jaaaaako dopadala počela da dramim kako je on seljak , kako je jadov , nisam ja došla da mu perem bre , nego da odmaram , našta to liči ... On je ćutao , samo promrmljao : ok , a kad je cura otišla rekao mi da nisam bila fer . To je sve . Ja sam dupe svoje pojela od plača koliko mi je bilo krivo koliki sam idiot ispala . I posle svega , on dođe , zagrli me , obriše mi suze i kaže : "jesi Šabanka , i kreten , i svašta još , ali jbg , ti si moja DRUG !!! 'Ebeš majce , ebeš sve , ajde idemo negde ... Ovde se uvatila vlaga od tog tvog plakanja!"
Zato je on moj KUM !!! Ume da prašta ... I ima najveće srce na svetu ...