IZVORNA PORUKA: tijatija
meni na npr. deca uopste ne traze paznju cak me teraju iz sobe
Njih su tri curice i imaju sad vec zajednicke teme, igre i uvek sam visak...Jedino sto sam sad pocela da praktikujem su drustvene igre, ali su i za to jos male tako da nemami veliki izbor. Nisu ljubomorne , sto mi je jako bitno... u setnju idemo svi zajedno, igraliste, igranice izleti tako da se trudim da se ko ne oseca zapostaljeno za sada mi dobro ide i uopste nije tesko u praksi kao sto to izgleda mozd avama majkama sa manje dece
Moji traze paznju, pogotovo najstarija. Decaci sve cesce su sami sebi dovoljni, jao, da to vidite, sakrivaju se jedan od drugog, jure i cerekaju, mnoooogo su slatki. A cerka npr juce - hajde mama da pravimo nesto od kolaz papira.... A tu su i ova dvojica koji to nesto otimaju, cackaju, e onda ukljucimo tatu da ih animira, snalazimo se. Ali pored nje, nema sanse da se odlucim na cetvrto. Mada ona stalno hoce sestricu

kuku lele, ja se zezam pa kazem - jos jedna kao ti, ne bih prezivela!

Objasnjavam ja njoj da ce ona ove godine u predskolsko i dok sestrica poraste da ce skoro pa momke gledati!