cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad!

clock-img

22.06.2014, 22:48

clock-img

Didy

pencil-img

7282

IZVORNA PORUKA: Torbica

Iz mog iskustva, trece dete je pun pogodak, ali zaista! Prava mera, za mene!user posted image

user posted image
Kako ovo lepo zvuči! user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

22.06.2014, 23:09

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Jedva cekam trece user posted image
Secam se kada sam Vuka rodila dugooo, dugo vremena mi je trebalo da pozelim drugo dete. Zelela sam ja nega ali nisam imala hrabrosti da pricam o tome i da radim na tome. Ali posto sam sada prosla super u trudnoci i na porodjaju trece vec sada prizeljkujem i radujem mu se.

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.06.2014, 00:28

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

Kad citam vase postove pozelim i ja trece.user posted image Pre neko vece kad su obe plakale u snu mm je kroz hodnik rekao: "Nema sanse da bi se sa jos jednim detetom snasli". Mislim da bih mogla za jedno cetiri godine.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

14.07.2014, 13:58

clock-img

superm

pencil-img

3244

IZVORNA PORUKA: Torbica

Iz mog iskustva, trece dete je pun pogodak, ali zaista! Prava mera, za mene!user posted image

user posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

19.10.2014, 16:42

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Za mene je ovo posebna tema..kao neki san.

Imala bih volje da ostvarim tu zelju da je vise snage, zdravlja, da nema straha od toga kako bi prosao treci carski rez..
Kada bi imali mnogo vise para.
Kada me ne bi svi oko mene streljali sto zelim da zadrzim dete koje me treci put cini trudnicom i svim ostalim.

Ne razumem da vise nikada necu biti trudna. To je za mene tesko, ali divno stanje, stvarno blagosloveno. Mrdanje bebe da vise ne osetim?
Ne mogu da razumem da vise necu imati taj osecaj kada donesu bebu, kada prvi put sisa..

Ali ja sam verovatno neki zavisnik od tih momenata.. user posted image
Ne smem da gledam emisije o porodjajima, bebama.

Drzim se razuma. Nisam sigurna da bi bilo dobro jos koju godinu da ne spavam i jurim za decom.. a to sto nemam posla to mi je manje bitno..isto mi se hvata..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

19.10.2014, 19:26

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Shishica

Imala bih volje da ostvarim tu zelju da je vise snage, zdravlja, da nema straha od toga kako bi prosao treci carski rez..
Kada me ne bi svi oko mene streljali sto zelim da zadrzim dete koje me treci put cini trudnicom i svim ostalim.

Ne razumem da vise nikada necu biti trudna. To je za mene tesko, ali divno stanje, stvarno blagosloveno. Mrdanje bebe da vise ne osetim?
Ne mogu da razumem da vise necu imati taj osecaj kada donesu bebu, kada prvi put sisa..

Drzim se razuma. Nisam sigurna da bi bilo dobro jos koju godinu da ne spavam i jurim za decom.. a to sto nemam posla to mi je manje bitno..isto mi se hvata..

Shi,ja cu da ti pomognem u nedoumici user posted image user posted image
ako Bog da sledece godine u prolece bice 4. CR user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.10.2014, 19:56

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Serpice, svaka tebi cas_t!
Divim se svakome ko odluci da ima vise od dvoje dece, ali ja stvarno ne smem to sebi da dozvolim jer su teska vremena i nemam zaledjinu koja bi makar nesto deci mojoj obezbedila, a ni u najavi ne vidim za mene posao, a i ako bih ga dobila, to je potpuno ludilo da zena pored svih obaveza oko dece i kuce jos bude i zaposlena (postujem i drugacija misljenja, ali ovo je moje nepokolebljivo).

Pa kako toliko carskih? Sta kazu doktori, u kakvom je stanju materica i ti i sve? Ja mislim da bih se ja sva rasula na paramparcad, sva sam svilena ma koliko bila jaka.
Secam se svega sto se desavalo kada sam bila sa Lenom trudna, pa sta se desavalo, pa kako sam se radovala kada si cekala ovo zgebce trece.. i hop gle cetvrto! user posted image

< Poruku je uredio Shishica -- 19.10.2014 19:59:23 >

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

19.10.2014, 20:07

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Danas sam se pitala kako cu pored ovog zvrka drugo dete da cuvam a vi o trecem user posted image

clock-img

19.10.2014, 22:29

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Serpice, svaka tebi cas_t!
Divim se svakome ko odluci da ima vise od dvoje dece, ali ja stvarno ne smem to sebi da dozvolim jer su teska vremena i nemam zaledjinu koja bi makar nesto deci mojoj obezbedila, a ni u najavi ne vidim za mene posao, a i ako bih ga dobila, to je potpuno ludilo da zena pored svih obaveza oko dece i kuce jos bude i zaposlena (postujem i drugacija misljenja, ali ovo je moje nepokolebljivo).

Pa kako toliko carskih? Sta kazu doktori, u kakvom je stanju materica i ti i sve? Ja mislim da bih se ja sva rasula na paramparcad, sva sam svilena ma koliko bila jaka.
Secam se svega sto se desavalo kada sam bila sa Lenom trudna, pa sta se desavalo, pa kako sam se radovala kada si cekala ovo zgebce trece.. i hop gle cetvrto! user posted image

Shi draga,tesko je i meni,nemam ni ja sjajne uslove ali ajd sad nije tema..postoji rizik naravno i ja sam svesna toga ali imam dobrog dr,veru u Boga i nadam se svim srcem da cu da izguram do kraja.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.10.2014, 23:03

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Ja tek treba da se porodim sa blizancima a vec sam razmisljala o trecem.

Samo zelim da sada sve prodje kako treba i da mi dodju moje devojcice i vracam se po moje dve blaste user posted image

Deca su nesto najlepse.

clock-img

31.10.2014, 14:10

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

U porodilistu sam rekla - ja sam zavrsila sa radjanjem. Pre tri nedelje napisala bih NEMA SANSE!!!
Sad... pa vec se razmisljam, mozda bi i mogla trece...Gledam moje dve bubice lepotice kako rastu i kako vreme prolazi sve vise mislim da zelim jos jednu bubicu!

clock-img

08.01.2015, 22:46

clock-img

Olivera77

pencil-img

1

Nova sam na ovom forumu,ali sam odusevljena entuzijazmom svih mama!Majka sam dvojici decaka od 6 i 4 godine(fale 2 meseca i 7 dana za razliku od dve godineuser posted image ),i strasno zelim trece dete.Zelim ga od momenta od kada mi je mladji sin napunio dve godine.Naravno da mi finansije nisu najsjajnije,kao ni vecini ljudi u Srbiji,ali ja ga stvarno zelim ,a bojim se da nemam mnogo vremena za razmisljanje jer mi bioloski sat otkucava.Ohrabrili su me vasi postovi,ili bolje reci nasla sam opravdanje za nesto sto je po mnogima ludost u danasnje vreme.user posted image Da se MM pita mi bismo sada radili na cetvrtomuser posted image

clock-img

08.01.2015, 22:51

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Dobro došla Olivera!user posted image
Ja sam trenutno u istoj priči. Imam dvoje dece, dečaka od 6 godina i devojčicu od 3 (kad pređeš mišem preko mog nicka, pojaviće ti se tikeri, pa ćeš videti koliko godina imaju moja deca) i nadam se da ću uskoro ugledati dve crtice jer želimo treće dete.
Samo napred, finansije su promenljiva i nestalna kategorija, naročito u Srbiji.

< Poruku je uredio Didy -- 8.1.2015 22:52:24 >

clock-img

08.01.2015, 22:54

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Olivera dobrodosla!
slazem se sa Didy, na finansije ne vredi gledati, jer u nasoj drzavi nista nije sigurno, cak i da ste u bas sjajnoj situaciji ne znaci da ce sutra biti isto tako...
ja bih zakonom propisala da svaka zdrava porodica ima bar troje dece user posted image ...
didy i ja ti zelim da sto pre ugledas user posted image

clock-img

08.01.2015, 22:56

clock-img

Didy

pencil-img

7282

IZVORNA PORUKA: bubulence

user posted image
Nešto mislim da je ovo moj mesec. user posted image

clock-img

08.01.2015, 22:58

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Didy

user posted image

joooj navijam da jeste user posted image user posted image , taman da zauzmes moje mesto u trudnicama user posted image

clock-img

08.01.2015, 23:03

clock-img

Didy

pencil-img

7282

IZVORNA PORUKA: Didy

user posted image

joooj navijam da jeste user posted image user posted image , taman da zauzmes moje mesto u trudnicama user posted image

Smena straže.   user posted image

clock-img

08.01.2015, 23:24

clock-img

superm

pencil-img

3244

user posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

09.01.2015, 00:44

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Kad citam vase postove pozelim i ja trece.user posted image Pre neko vece kad su obe plakale u snu mm je kroz hodnik rekao: "Nema sanse da bi se sa jos jednim detetom snasli". Mislim da bih mogla za jedno cetiri godine.

Kod nas se ova prica prica svaki dan, a narocito ovh dana kad ne spavaju kako treba i kad su nam jos uvek,da kazem tako, aktuelne boginjeuser posted image , a usla sam da trazim svoj post inaceuser posted image

clock-img

15.01.2015, 13:49

clock-img

cockic

pencil-img

4591

evo sad citam ovu temu,pisala sam tacno pre godinu dana i dalje planiramo jos dece. mislim da ce to biti uskoro user posted image

clock-img

15.01.2015, 13:53

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: cockic

evo sad citam ovu temu,pisala sam tacno pre godinu dana i dalje planiramo jos dece. mislim da ce to biti uskoro user posted image

user posted image user posted image

clock-img

15.01.2015, 14:08

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Nama je zelja bila troje, na zalost nije išlo kako smo planirali ali na srecu sklepasmo ovog malisica.. Sad ostaje da se nadam za dalje dok još imam fore...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

15.01.2015, 17:41

clock-img

mila83

pencil-img

3821

DA, DA, DA! Neizmerna sreca!

clock-img

15.01.2015, 17:50

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Mila83, promeni tickeruser posted image
Sad kiad je sve u redu,mislim sa decom, kad se vratili u svoj rezim spavanja i jela...opet mi se vrzma po glavi trece dete...ali 100% sam sigurna da cu cekati bar jos tri godineuser posted image

clock-img

15.01.2015, 17:56

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

Klarita delim tvoje misljenje, ali ne verujem da mm deli isto misljenje kao i jauser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"