writing-img

RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad!

clock-img

15.03.2016, 23:31

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Imam dva deteta i volela bih da sam imala još jedno.Divim se majkama koje imaju treće dete,pravo bogatstvo.To se oseti,poželi,zna.Znam majku koja ima pet ćerkica i jedna vrlo ponosna i uspešna žena.Divim joj se ali ja ne bih smela dase usutdim niako,tako da je sve stvar lične spoznaje,po osećaju.Ako Vas vodi tamo srce slobodno.Srce najbolje zna kada i kako mu je lepo.Čuvajte svoju porodicu i sebe samu jer je porodica centar sveta ,duh sreće i neprocenjivo bogatsrvo.Laku noć !

clock-img

15.03.2016, 23:54

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Treba napraviti samo vecu pauzu tj razliku izmedju dece , samo toliko.user posted image

clock-img

16.03.2016, 00:24

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Treba napraviti samo vecu pauzu tj razliku izmedju dece , samo toliko.user posted image

Znaš kako, mala razlika između prvog i drugog se još i preživi ali da i treće bude manje razlike sa prvo dvoje e onda bi bila u problemu user posted image

clock-img

16.03.2016, 08:23

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

To jeste , kod mene je mala razlika izmedju prvo dvoje, ali sad ce biti veca a najstarija cera mi je bas od pomoci.
Sve zeli da mi pomogne, a ne samo meni...jutros kad sam videla da je oprala zube i da je svojoj seki istisnula pastu za zube i stavila na cetkicu i tako joj ostavila da moze da opere zubice ..... raspilavila sam se....odusevljava me iz dana u dan!
Moj mali pomocnik user posted image

clock-img

16.03.2016, 08:40

clock-img

jocajaca

pencil-img

404

Kod mene opet naopačke user posted image user posted image . KOd mene je velika razlika između prve I druge I to 8,5 godina, a između ove dvije male će da bude 2,5 godine pa ćemo da vidimo kako će ot da funkcioniše. Najstarija je jako dobro dijete samo malo razmaženo pa moram I danas da joj ostavim šta će da obuče za školu inače odmah zove na posao. Ma neću da se sekiram nekako će se I to preživjeti. Mi smo kumovi ljudima koji imaju 8 djece I sad čekaju blizance user posted image user posted image user posted image . Joj ljudi da vi vidite tu hramoniju u njihovoj kući ma tamo se sve zna ko šta radi I kako ma ljepota.

clock-img

16.03.2016, 09:04

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Meni su male razlike izmedju dece. Jeste tesko finansijski uvek nesto treba ali kako kazu gde ima za dvoje ima i za troje

clock-img

16.03.2016, 09:05

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

8 dece? Joj! Svaka im čast! Najviše majci.
Anck, to je tako lepo sa njene strane, velika devojčica koja vodi računa o mladjok sestri user posted image

clock-img

16.03.2016, 09:08

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

To je stvarno divno svaka cas_t majci na hrabrosti

< Poruku je uredio nikiteki -- 16.3.2016 9:09:22 >

clock-img

16.03.2016, 09:13

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Osmoro... opet..nemogu da zamislim harmoniju sa osmoro dece user posted image

clock-img

16.03.2016, 09:28

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ma šta bre, osmoro...uskoro će biti 10orouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2016, 09:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

To jeste , kod mene je mala razlika izmedju prvo dvoje, ali sad ce biti veca a najstarija cera mi je bas od pomoci.
Sve zeli da mi pomogne, a ne samo meni...jutros kad sam videla da je oprala zube i da je svojoj seki istisnula pastu za zube i stavila na cetkicu i tako joj ostavila da moze da opere zubice ..... raspilavila sam se....odusevljava me iz dana u dan!
Moj mali pomocnik user posted image

To je kod nas svako vece.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

16.03.2016, 13:56

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Mislim da je bas lepo imati troje dece,ali otom potom.Inace moja Iva je pre dva dana pitala tatu kada ce mama da ide u porodiliste da rodi seku?user posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

16.03.2016, 13:59

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Dusa mala

clock-img

16.03.2016, 15:10

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja ih imam troje i mislimda je to super,želela sam još jedno ali sam odustala

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

16.03.2016, 15:20

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Ja ih imam troje i ostala sam trudna opet ali sam imala spontani

clock-img

16.03.2016, 17:37

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Zasto? Meni izmedju svakog ravno 2 godine.
Ja sam se vodila i time da ce izmedju prvog i cetvrtog biti ravno 6 godina razlike. A to mi je nekako krajnja razlika u godinama.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

16.03.2016, 18:07

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

NM, to je super. I mi bi voleli tako. Ja se ne plasim cuvanja, mene brine hoce li moje telo izdrzati jos jednu trudnocu. Pogotovu sto su moja deca krupna. Cini mi se svi organi su mi se pomerili. 101 muku posle porodjaja drugog imam. Bas sam navukla neki strah od trudnoce.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

16.03.2016, 18:29

clock-img

superm

pencil-img

3244

Ada, sigurna sam da ćeš roditi i treće! Nešto mi se javlja user posted image
Bravo za Ivu!

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

16.03.2016, 18:35

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Ja ako se odlucim na trece bice za koju godinu, sad je razlika malo veca od 5 godina.
Recimo da ce biti razlika izmedju prvog i treceg bar 10 god. Meni je to ok, sve dok ja nisam matorauser posted image , srecom rano sam pocela pa imam fore, doduse muz bas i neuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

16.03.2016, 23:47

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Osmoro... opet..nemogu da zamislim harmoniju sa osmoro dece user posted image

Nekako mi je riječ harmonija obrnuto srazmjerna brojki od 10-oro djece user posted image

Što se tiče razlike u godinama...Pa šta znam, sve ima svoje prednosti i mane. Npr. između L i M je 2g razlike, a mala se rodila kad je L imala 6, a M 4g. Možda bilakše bilo da smo izgurali sve u jednom cugu i da su sad svo torje "veliki", jer sa njima sad mogu opušteno. Recimo pošto smo privatnici, nemamo radno vrijeme, često moramo da vodimo djecu na posao, pa njih dvoje mogu da ostavim da se igraju ispred dok mi radimo, ali nju moram da vučem sa sobom. Onda oni idu u školu,vrtić, opet nju moram sa sobom. Ili da molim nekoga da je čuva...
A s druge strane, dobro je što su veći, jer sam se malo odmorila od mijenjanja pelena sličnih stvari i prikupila novu snagu. Onda mogu da je pričuvaju kad mi zatreba. I tako dalje. Ima tu dosta pluseva i minusa i za veću i za manju razliku. U principu kad se čovjek već odluči za treće dijete snaći će se već nekako kolika god razlika bila.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

17.03.2016, 00:02

clock-img

Didy

pencil-img

7282

KLIK

Ovu porodicu poznajem lično. Kad je tekst napisan, imali su sedmoro dece, a kad je objavqen (2014. godine), imali su osmoro. Sad imaju devetoro i čekaju deseto. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

17.03.2016, 07:53

clock-img

superm

pencil-img

3244

Didy, retki ljudi zaista.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

17.03.2016, 07:59

clock-img

Anck Su Nmaun