Poslednji tekstovi

Zaboravite "6-7", stigao je novi sleng, „41“!
Može se koristiti bilo kada i bilo gde.
Vreme sa detetom

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

Skoro 30 m2 po celovjeku, nije lose
fore da te ne davim.Posle tih 7 god MM vidi da ja stvarno patim zbog tog drugog deteta.I jedno vece me pita da mu objasnim zasto ja to toliko potenciram.I ja mu kazem zivu istinu,a to je da je ona devojcica,koja ce da odleprsa kad dodje vreme,i da to nije problem jer moze da se desi ali i ne!!Ali ona mi se vec sad izmigoljila iz narucja,nisam joj vise potrebna,a mi zene smo takve da stalno imamo tu potrebu da se dajemo,da nekog pazimo i mazimo,a buduci da on nikada nije osetio nedostatak moje paznje i ljubavi,uvek je imao na pretek,da ga ni sa drugim nebih zapostavila.to je bilo otprilike to,borba u njemu se vodila jos nekih mesec dana i kada je prvi put poceo da radi na bebi
ja sam ostala lexeci u soku jos dobrih sat vremena.Moja sveki se ni dan danas nije pomirila sa cinjenicom da nas a devojcica nece biti jedinica,ali nekazem da se promenila u ponasanju jednostavno ona ima svoj stav i ja to postujem!!!