Poslednji tekstovi

Novi Fairy deterdžent: tajna lakšeg pranja sudova
Novi Fairy deterdžent, zahvaljujući svojoj moćnoj Dense Foam tehnologiji, efikasnije uklanja masn...
Promo objava
Promo kutak

Uplaćena prva rata đačke pomoći
Roditeljima đaka u Beogradu uplaćena je prva rata u vrednosti od 5.000 dinara od ukupno 20.000 ko...
Škola

Danas radimo u odvojenim kancelarijama. ali su jedna preko puta druge. Neko kaže da tonije dobro, ali nama je super
), ali smo se tada jedva poznavali. Tek kad sam ja upisala fax, poceli smo kao nesto da se druzimo. Ustvari, isti ljudi su nam bili bliski prijatelji, ali se nas dvoe nikada nismo intenzivno druzili tj. nismo se bas preterano voleli.
a da samo znate kako sam mrzila crnogorce,uf,uvek sam govorila:"nikad ne bih crnogoroca,kad se nikad udati necu!"a ja em uzeh mrču,em dodjoh u cg,da zivim....
.I na kraju nisam htela da me vozi.Medjutim ostali smo u dobrim odnosima,culi smo se s vremena na vreme.Proslo je par godina i jednom mi poslao poruku da vidi sta radim i tako to.I ja sam ga nesto provocirala i ispalo je da sam ja njega zvala da se vidimo.A on ne samo da je imao devojku iz naseg mesta nego se i ozenio sa istom tj. sa mnom