Odličan je i kao pizza pekač! Stavi pizzu u pleh i onda pleh stavi u pekač. Peci na 250 stepeni 5-6 min.-videćeš kako se sir topi pa proceni. Podloga ne može da zagori i pizza ispadne odlična. Pekač naravno zagrej na 2 nekih 5 minuta po uputstvu. Kod mene je 5 - 250 stepeni za pečenje pizze. Pozdrav od muškarca kuvara!
09.09.2011, 21:53
bokicans
1949
Oooo Dule250 hvala ti na savetima ,probacu
24.12.2011, 14:11
World
4234
ja vec dugo imam taj pekac i prvo sto sam probala da pecem je bila, naravno, pica... medjutim, tijesto je izgorilo, a ostali sastojci se nisu ni podgrijali kako treba, tako da sam odustala od toga... a onda sam presla na druge stvari koje se puno prakticnije i bolje naprave u njemu, tipa krompir, razno povrce, sataras, meso, i sve ostalo sto se inace moze peci u tavi... a dobro ispadnu stvari koje se peku kao na rostilju, tipa cevapi, snicle, povrce, gljive, i narocito dobro mi ispadne pastrmka...
_____________________________
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
24.12.2011, 14:51
slavica.
1274
Ja ga imam vec par godina,ali sam ga koristila samo jednom. Prvi put kada sam probala nesto da ispecem,pocelo je da mi se dimi iz onog dela gde se kabl ukljuci u pekac,takoda sam odmah odustala... Da li je kvar u pitanju,ili nesto drugo,ne znam,a nesto me mnogo ni ne zanima,iskreno...
18.06.2012, 14:40
nata11
9235
Fagor je neprevazidjen vredi svaku paru. Imala sam neki obican tipa 2.000 dinara i nicemu nije sluzio.
18.06.2012, 16:04
NadaR
10840
Sada mi je nezamjenjiv . Sve pečem u njemu napolju . Samo pružim produžni kabal i milina
< Poruku je uredio Nada RR -- 18.6.2012 16:26:29 >
_____________________________
JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!
18.06.2012, 21:37
Jole84
8435
I moja mama se navukla na pekač,ne uključuje rernu uopšte,peče i palačinke i pogače i krompiriće,ma sve Moraću i ja da ga aktiviram
_____________________________
I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....
19.06.2012, 08:26
Modessty
12173
probali smo da pečemo picu i nije nam uspelo. Uopšte se gore ništa nije zapeklo. Nisam ga posle više isprobavala ali sad kad vidim da ga koristite za meso i povrće razmišljam da ga isprobam.
vidim da je neko gore napisao da se pica stavi u pleh pa sa njim zajedno u pekač koji pleh? ne bih rekla da može neka tepsija da stane unutra. Sem ako dotični nije mislio na one tepsijice ili tanjiriće (kako li se već zovu) od folije
19.06.2012, 09:34
nata11
9235
Modessty provreneo znam da klasicni pekaci koje ima u prodavnicama uopste ne mogu da ti ispeku picu. Promenila sam ih do sad 3 modela pa te klasicne sa poklopcima i sl. koristim za meso, ribe, krompirice, pogacice a za picu samo fagorov koji pece pice prste da polizes.
13.01.2013, 22:09
bojanica7
1624
evo upravo sam prvi put pekla picu u pica pekacu kod svekijevaca, i super su mi uspele sve cetiri. i to sam stavila kao sto je predvidjeno, na peticu (najjace). prve tri sam pekla na papiru, a poslednju bez, cisto da probam i nije zagorela. pekla sma oko sedam-osam minuta svaku. i da, testo sma sama pravila. nikad nismo jeli lepsu picu
_____________________________
Panta rei
13.01.2013, 22:16
isidora88
11471
ja sam pekla ali mi je testo ostalo zivo a odgore zagorelo ne znam do cega je, nekom uspe nekom ne
_____________________________
Moja baka srce ima, ovoliko, ovoliko, znam da baka mene voli, kao niko, kao niko...
13.01.2013, 22:20
bojanica7
1624
pazi, kad stavis papir, ne moze da zagori, i onda lepo peces koliko oces dok se ne ispece cela kako ne bi imala neke zive momente
mislim da je i do testa.
_____________________________
Panta rei
13.01.2013, 22:20
bojanica7
1624
a i aparata.
_____________________________
Panta rei
13.01.2013, 22:21
isidora88
11471
aj mi posalji recept za testo ako te ne mrzi, moje ocigledno ne valja bas cu da probam, samo moram da smislim dijetalnu picu
_____________________________
Moja baka srce ima, ovoliko, ovoliko, znam da baka mene voli, kao niko, kao niko...
13.01.2013, 22:45
Sesilija 83
1826
i ja da se upisem u ove neuspesne...dole na sredinu mi ostala ziva a okolo zagorela,isto i odgore,na sredinu nuje makla a okolo prepecena....a i jel da otvorim ili zatvorim...
13.01.2013, 22:47
Verolina
5958
IZVORNA PORUKA: Jole84
I moja mama se navukla na pekač,ne uključuje rernu uopšte,peče i palačinke i pogače i krompiriće,ma sve Moraću i ja da ga aktiviram
Tu ispadne ona dzambo palacinka Po jedna za svakog i super.
_____________________________
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
13.01.2013, 23:52
bojanica7
1624
sesilija, obavezno poklopis, ako ne poklopis, izgubi temperaturu i ne moze da vrti i pece odozgo.
_____________________________
Panta rei
14.01.2013, 11:57
branki*
20828
mi ovo dobili za svadbu,nisam ga jos ni raspakovala.
_____________________________
branki
JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
14.01.2013, 12:06
jovana13
1189
i ja ima taj pizza pekac sto pece sve osim pizze u sustini odlicna stvar i vreme ti ustedi zato sto je velik. Narocito sto neko rece, leti ga napolje ukljucim i milina!
_____________________________
Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......
14.01.2013, 12:10
branki*
20828
sad ste me navukle,moracu da ga nadjem i proucim.sta je tu toliko dobro?je l treba manje vremena nego u rerni ili ne treba ulje,u cemu je fora?
_____________________________
branki
JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
14.01.2013, 12:16
minna
3196
I mi ga imamo i koristimo leti na splavu, jos tamo uvek neko dodje i bude brzo gotovo a ima dosta. Pizzu nismo nikad, samo ribu, meso, kobasice, povrce sve zivo i sve ispadne super. Stavimo bas malo ulja, a treba manje vremena nego rerni.
< Poruku je uredio minna -- 14.1.2013 12:17:21 >
14.01.2013, 22:40
bojanica7
1624
branki, pa meni i nije ne znam koliko posebno. dakle, mozda bih ga kupila da imam veliku kucu pa da mi ne zauzima prostor, ali ovako nije mi ne znam koliko spektakularan. pica mi je stvarno ispala savrsena, ali ne pecem je toliko cesto da bih kupovala pekac. svekijevci kazu da je super jer sve peku bez ulja. i stvarmo je socna piletina. e sad nem pojma...
_____________________________
Panta rei
14.01.2013, 22:48
Figaro88
4199
Ja nikada nisam ni probala da ispecem picu u njemu.Ali zato volim da natrpam povrce i piletinu i da pustim da se dinsta dugo,i onda dodam zacine i to bude mnjam...Pekla sam i palacinke.Bas cu da pokusam sa picom ali nisam jos cula da je nekom uspelo,sad prvi put....
_____________________________
Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?
14.01.2013, 23:39
bojanica7
1624
pa meni je bilo cudno sto se zove pica pekac a nece da pece picu, pa sam zapela bila da probam. i eto, rezultat savrsen
_____________________________
Panta rei
14.01.2013, 23:40
vojvodjanka87
1130
ja nisam znala da se zove pica pekac ja sam ga zvala pekac i pekla sam palacinke u njemu najvise