writing-img

RE: Oko čega se svađate s partnerom

clock-img

08.11.2012, 09:52

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja neverujem u Horoskop user posted image
Al kad se karakterne crte podudaraju prepisuju se tome user posted image

clock-img

08.11.2012, 11:18

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: MicinaMama

Meni mm brani da izlazim jer je mnogo ljubomoran,morala sam i fb da ugasim.Ali ajde ako je to bio zakon za nasu slogu onda i neka,ali da on sebi dozvoljava sto sta-e pa tako nije ni pravedno ni posteno.Uvek ponovim to da mi nije vazan njegov izlazak nego kako je imao obraza da me zabrine na takav nacin,ja cupam kosu jer neznam je li ziv a on pije i nije pomislio na mene da mi bar javi.

Meni,recimo,stvarno nije jasna takva vrsta ljubomore..tj,to je meni teska posesivnost.Znam djevojku,tj.zenu koja nije zavrsila faks zato sto je njen m ljubomoran, ne moze da ode kod muskog frizera(koji je usput bio takoooo gay da ga se stvarno nije trebao bojati zbog njeuser posted image )...cipele na stiklu-no way... kad je htjela da pocne da radi,eno je opet trudna..
Mislim,meni je to ili da on misli da je zena ribetina nikad ludja ili "laka" ko perce ili nifomanka.pa ce da nadje na putu do prodavnice frajera i stici cak da se ohhooo dok se hleb ne ohlad,sto sve nijei. Svako zivi kako njemu odgoara,ili kako moze,meni je MM ovo malo zaparalo usi,pa sam napisala misljenje

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

08.11.2012, 15:34

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

BNM u pravu si,nije da nisi.Dobro opet moj nije bas toliko,moj voli da se doteram.Jedino ne voli stikle sa visokom platformom napred,mala je ok.Kaze da su za da nekazem koje zeneuser posted image .On se vise lozi na spicoke i tanku stiklu,ali to vise nije u modi hehe...Cak je jednom rekao,volim kada te gledaju a ja te uhvatim za zadnjicuuser posted image Ne voli da idem bez njega igde i ne voli fb jer sam na fbu kao i sve devojke imala dosta i muske populacije.

On zna da sam mu verna i sve,ali eto postoji neka doza ljubomore.Neka ne smeta mi to toliko,ali me zaboli kada sebi dozvoli sto sta,a ja ne mogu.A jos se i ne javi da znam da je citav.

clock-img

08.11.2012, 15:39

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

MM moj ti je svet da ga prihvatis takvog kakav je ili cete imati ozbiljnih problema.Ili se pomiri sa tim ili bezi od njegauser posted image

clock-img

08.11.2012, 16:44

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

boba ma sta da prihvatam ima on da se menja!user posted image Nema vise zafrkavanja,mislim da je i njemu jasno sada.Ako mu ne odgovara neka on bezi,sto bih jauser posted image

clock-img

09.11.2012, 07:54

clock-img

mala buba

pencil-img

179

mm i ja smo se sinoc posvadjali oko hrane. voli covek da jede vise nego ista na svetu. stalno mi trazi da mu kuvam kao moja ili njegova mama. to znaci da hoce dezert posle rucka, jaku hranu cak i za veceru,da u frizideru uvek ima nesto da se prezalogaji. e pa nece da moze. neka on ide u nabavku i svima super

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

clock-img

01.08.2014, 07:55

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ranije dok smo ziveli u zajednici bilo je raspravki oko njegove mame ili moje mame,sad smo sami i toga nema.zatim oko para,on misli da ja previse trosim,a ja mislim da je on sitnicar i skrtica.bilo je ranije drugih svadja,sad smo sveli na ovo,a i to nije bas cesto.e,da ,zaboravih-uglavnom se jos raspravljamo jer ja njega optuzujem da je drven i da ne misli na moje potrebe,onda on kaze da se npr samo sali,a da ja sve shvatam ozbiljno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

01.08.2014, 08:03

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

user posted image isto, kuvanje novac i nasi roditelji. al to je mislim u svakom braku. Vise se jedino on zali na moje nego ja na njegovu mamu al to mi je normalno moje cesce vidjamo jer su blize nas.

clock-img

01.08.2014, 08:33

clock-img

nata11

pencil-img

9235

on misli da ja previse trosim,a ja mislim da je on sitnicar

Ista pesma. user posted image

clock-img

01.08.2014, 08:36

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Verovali ili ne -s amo oko njegove sestre!

I flunked anger management! }:->

clock-img

01.08.2014, 08:44

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ja i moj muž smo živjeli u takvom miru i slozi godinama... A onda nam se doselila njegova mama... Koja je btw divna žena, ali meni smeta takav čoporativni način života, i on osjeti moju nervozu ponekad i odmah diže gard. Ne svadjamo se oko nje, ali kaže da sam vještica, da mi svi smetaju, itd :) Kad bi otišla opet bismo bili najsrešćniji, ovako moram ili svekrvi da tražim muža, ili ja da tražim novog muža- bez mame!

clock-img

01.08.2014, 08:48

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

lepo ti rekoh nadji zeni muza!
mm i ja se svadjamo jedino oko njegovog odnosa sa Emom, mnogo joj dopusta, kupuje, nikada ne vikne na nju, ne kaznjava je kada ima potrebe. tako da to cesto znam da mu prebacim. druge svadje za sada nemamo...

clock-img

01.08.2014, 08:49

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ja joj juče predložila da joj tražimo muža, neće ni da čuje!
Izgleda da ću morati ja da se počastim novim :P

clock-img

01.08.2014, 08:53

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ja i moj muž smo živjeli u takvom miru i slozi godinama... A onda nam se doselila njegova mama... Koja je btw divna žena, ali meni smeta takav čoporativni način života, i on osjeti moju nervozu ponekad i odmah diže gard. Ne svadjamo se oko nje, ali kaže da sam vještica, da mi svi smetaju, itd :) Kad bi otišla opet bismo bili najsrešćniji, ovako moram ili svekrvi da tražim muža, ili ja da tražim novog muža- bez mame!

nedostajala si na RRu,user posted image user posted image
nisam znala da imate jos jednog clana..uzas!
mm i ja se svadjamo oko para,njegovih (koji ga samo koriste,a nista ne pomazu) i kucnih poslova..user posted image

clock-img

01.08.2014, 08:54

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: branki

ranije dok smo ziveli u zajednici bilo je raspravki oko njegove mame ili moje mame,sad smo sami i toga nema.zatim oko para,on misli da ja previse trosim,a ja mislim da je on sitnicar i skrtica.bilo je ranije drugih svadja,sad smo sveli na ovo,a i to nije bas cesto.e,da ,zaboravih-uglavnom se jos raspravljamo jer ja njega optuzujem da je drven i da ne misli na moje potrebe,onda on kaze da se npr samo sali,a da ja sve shvatam ozbiljno.

user posted image user posted image isto!

clock-img

01.08.2014, 08:56

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Vonavoj draga user posted image

Imamo, nažalost user posted image
Doduše, to još nije zvanično, ali nezvanično, sa kraćim pauzama je kod nas od februara.
Baš je otišla kod drugog sina u Beograd polovinom jula, i mi se taman opustili, razgalili, uživancija, kad eto rabote nazad, sa sve unučićima user posted image

Tako, nije još ništa dorečeno, ali kako stvari stoje, mislim da ostaje, svaki put kad ode negdje na par dana donese po putnu torbu, kuća mi se lagano pretvara u pansion, grrr...

Moja draga nova kuća user posted image

clock-img

01.08.2014, 08:57

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

nemoj mi onakvog prijatelja ostavljati, molim te. a ako ipak odlucis, ici cu ja da ga tesim user posted image . prijatelji se moraju pomagati...

clock-img

01.08.2014, 08:58

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

IZVORNA PORUKA: bubulence

nemoj mi onakvog prijatelja ostavljati, molim te. a ako ipak odlucis, ici cu ja da ga tesim user posted image . prijatelji se moraju pomagati...

A žao mi ga, mukicu, dobar bijaše, ali viša sila user posted image

clock-img

01.08.2014, 09:04

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

a da se zamenimo malo?

clock-img

01.08.2014, 09:06

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Lako mi je za tebe, nemaš rizika da ti se svekrva useli user posted image
Osim kao duh user posted image

clock-img

01.08.2014, 09:32

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

pa ti ti kazem, kod mene ces biti sigurna bar sto se svekrve tice user posted image . grozne smo

clock-img

01.08.2014, 09:45

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Previse toga dozvoljava M I to me izludjujee. Grrrrr

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

01.08.2014, 15:46

clock-img

Anoniman

ovo zasluzuje da udje u najbolje citate user posted image