Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

A pošto je to baš "novi" trend kod nas, mislim da ga svi tumače i primenjuju po nekom svom nahođenju,što ustvari ima potpuni kontraefekat i vodi u krajnosti, gde je samostalnost poistovećena sa potpunom slobodom...
.Mislim da tigers mums ne poznaju rijec igra.Ali vidis da si i ti dobro ispala
za zvercicu!
)Anyway,njegovo ucenje se svodi na to da djetetova licna sreca utice na razvoj licnosti kasnije,a da sama sreca ovisi o djetetovoj licnoj slobodi,kao i da djeca bolje uce kad ne primoravas na redovno odlazenje na nastavu.nije bas da je on najmanjim mrvicama dopustao da se igraju sa nozem,vec djeca jednostavno ne smiju biti istraumirana.naravno,u njegovoj skoli su djeca pored jednakih prava imala i obaveze koje su bile prilagodjene uzrastu(kao i ucitelji).Mogli su da izaberu kako zele da pomognu.bilo je klinaca koji su dosavsi u tu skolu pravili haos,ljencarili itd,ali zavisno od djeteta do djeteta,svi bi se jednostavno vremenom uklapali i prikljucivali zivotu skole....Oprostite ako sam nesto lupila-nisam citala nista o toj skoli i vaspitanju cirka 15 godina.
)ali ja sam velika,on je mali i na zalost zivimo koliko toliko po mojim pravilima-mama ponekad jede,mozda ne spava,ali se bar nekad tusira,ne moze se vozati autic po televizoru,djete od godinu dana ne moze sjediti na prozoru i sl...Jance,on sada prosiruje granice(I tako ce jos nekih 18 godina min.)-prococe i to vriskanje,mislim da je to jednostavno razvojna faza koju n i jedna metoda ne moze prevazici
, sto nije ni cudo jer su im roditelji jos gori verovatno.