Poslednji tekstovi

VASKRŠNJA ČUVARKUĆA: Kako se čuva i poštuje?
Prvo crveno jaje ofarbano na Veliki petak zauzima posebno mesto u domu.
Vesti

Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Na dark-webu pojavili su se fajlovi sa hakovanim zdravstvenim podacima građana Srbije.
Vesti

sad se samo opusti i cekaj, nemas sta da se sekiras.
. Sad kad gledam sekinu cerkicu, ne mogu da docekam da se porodim.
. Ja sam rodjena u osmom mesecu, bila sam samo nedelju dana u inkubatoru i kad sam napunila 2kg mama me donela vec kuci. Sad kad gledam sestrinu malu koja ima 3kg, razmisljam, Boze pa kolika sam ja bila kad je Vanjuska ovako mala? Kaze mama da sam mogla tati da stanem u jednu saku
.Mozda i izguras do 40 nedelje,ali ti si vec 7 mesec i znam dosta dece koje su se rodile sa 7 meseci a sada su lepa,zdravna i redovno razvijena deca kao i ona rodjena u terminu.Koliko je teska tvoja bebica,da li su ti to rekli?Da li jos pijes lekove za sazrevanje bebinih pluca?Nadam se da ce sve da ispadne savrseno i po tebe i po bebicu.Samo ti lepo odmaraj,zanemari sve kucne poslove i posveti se samo sebi i bebici.Cuvaj se molim te,a nadam se da imas tvrdoglavu cerkicu koja ce se bas zainatiti i koja ce odluciti da se rodi bas u terminu.Ma nek pricaju lekari sta hoce,mozda se ocekuje tvoj prevremeni porodjaj,ali ako je curici fino kod mamice odlucice ona da ostane sto duze
, ali hvala ti na tome, sad znam da ne pripadam rizičnoj grupi