Poslednji tekstovi

Kako da opremite dečji kutak za učenje
Dete ne mora da ima svoju sobu, ali zato mu je radni kutak neophodan. Prostor za pisanje domaćih ...
Škola

Imate li MALOG JARCA kod kuće?
Deca rođena između 22. decembra i 19. januara su perfekcionisti, praktična, ambiciozna, ali ne vo...
Vesti

, rekoh dosla sam po rezultate kordocenteze i testiranja na CF, kaze ona zar nije trebalo da idete u savetovaliste (a ja vec kod njih
), ja je gledam sta sadf kad ona procedura je da vam dr saopsti rezultate i da izvestaj, rekoh al meni je hitno jer popodne idem po rezultate sa magnetne rezonance pa posle moram u front (naravno da nisam mogla danas da stignem i u front jer rade prepodne) da nosim rezultate, usla sam vec u 23. ned., moraju da znaju sta da radim sa trudnocom, kad ona "ovo ne radimo al da vas ne drzim u neizvesnosti recicu vam ja usmeno rezultate, al morate doci u cetvrtak da vam to lekari licno saopste" (radi savetovaliste i pnedeljkom al je ovaj pon. neradan dan, uvek me uhavti neki praznik, i prosli put za konzilijum pa sam cekala nedelju dana
), pogleda u papire, naravno da ne zaboravi upita me jesam li platila za testiranje na CF (onih 10500 din.) i kaze zdrav zenski kariotip, nema indikacija za daljom prenatalnom dijagnostikom al dodjite u cetvrtak da vam to i lekari saopste.