writing-img

RE: Sluzni čep

clock-img

07.10.2012, 22:25

clock-img

djdb

pencil-img

149

Meni je cep isto ispao na dan termina i porodila sam se tacno 2 sata nakon toga, pre 3 godine

clock-img

08.10.2012, 12:27

clock-img

Tiziana

pencil-img

2661

Kada mi je pukao vodenjak, u tom raznom curenju na sve strane ispao je i cep,dakle negde izmedju 1 i 3h ujutru,porodila sam se u 7.40.

clock-img

11.10.2012, 06:59

clock-img

Mikica1

pencil-img

26

Mamice...user posted image
Jutros me je probudila bol u donjem delu stomaka i ledjima, kao kad imam ciklus. Sutra mi je termin, doktorica je rekla da cu se do krAja nedelje poroditi. Kad sam ustala da piskim sad, primetila sam malo krvi na papiru, nekako blede boje, ne znam sta mi je too? Nikakve sluzi nije imalo, samo to... user posted image prva mi je trudnoca, ne znam sta se desava.

clock-img

11.10.2012, 07:11

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

To je to.Porodjaj polako pocinje.Lezi,odmaraj i prati simptome i kad ti kontrakcije dodju na oko 10 min polako kreni u porodiliste.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

11.10.2012, 07:18

clock-img

Cindarella

pencil-img

1506

Kada mi je ispao cep trudila sam se da se sto vise krecem,koliko je to moguce u bolnici.Setala sam se uz stepenice,da bih ubrzala stvari.

clock-img

11.10.2012, 07:44

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Ti si pred kraj trudnoce, trebalo bi da je to, to ali polako... moze da pocne danas a moze i za par dana... sretno

clock-img

11.10.2012, 12:43

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

kad mi je "prvi put ispao cep", mislila sam da je to to, jer bilo je malo krvi i sekreta i sluzi. i nista nedelju-dve... ispostavilo se da to nije bio cep. "drugi put mi ispao cep" nekoliko sati pre porodjaja. i to je u stvari bio chep. i ne mozes da ga promasis, ima ga baaas mnooogo, tipa cela shaka. kontam da nekoliko kapi, ili kad obrises, da to prosto nije to. tako su nas i u skolici ucili.

Panta rei

clock-img

11.10.2012, 14:17

clock-img

Tiziana

pencil-img

2661

Mislim da je to to. AKo te boli kao da treba da dobijes,a ispao ti je cep,pocni polako da pakujes kesu...Kod mene je proslo 5h od ispadnja sluznog cepa i bola kao da treba da dobijem,dok se beba nije rodila!

clock-img

11.10.2012, 20:20

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

ne znam, meni ne lici na sluzavi cep posto nema sluzi, vec samo malo krvi na papiru. ajd javi sta se zbiva user posted image

Panta rei

clock-img

12.10.2012, 00:23

clock-img

Mikica1

pencil-img

26

Zvala sam svoju babicu, i rekla mi je da je to normalno i da nije sluzni cep nego me je doktorica pregledala prekjuce i posto je 'ceprkala' user posted image dolje, moralo je malo krvi imat'... Sto znaaaam ... user posted image Evo danas mi je termin... user posted image
user posted image

clock-img

03.11.2013, 10:51

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: mati

Srna ! Srna! Srna!
Treba mi hitno info... Ispao mi cepic... Ja nisam znala sta je mislila sam vodenjak... Dr me opet pitala da li hocu da ostanem i ja dodjoh kuci...
Sad me zanima KOLIKO to moze da se oduzi od ispadanja cepa?

Mati navijam da bude brzouser posted image

clock-img

03.11.2013, 10:54

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

kazu kad ispadne cep poradjaj obicno dude tu negde do 72 satae sad ja nisam Srna user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.11.2013, 10:54

clock-img

mati

pencil-img

6676

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: mati

Srna ! Srna! Srna!
Treba mi hitno info... Ispao mi cepic... Ja nisam znala sta je mislila sam vodenjak... Dr me opet pitala da li hocu da ostanem i ja dodjoh kuci...
Sad me zanima KOLIKO to moze da se oduzi od ispadanja cepa?

Mati navijam da bude brzouser posted image

Cekaj da mi muz dodje ... Poslala sam ga u grad da se izduva malo...user posted image

Srnu sam navela zato sto je stvarno upucena a glupo joj je da pise da "nas ne bi davila"... Pa ja sam mislila da je vodenjak... Toliko o mom znanju kao drugorotka.

< Poruku je uredio mati -- 3.11.2013 10:56:56 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

03.11.2013, 10:58

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Ma kakav da davi , zato i jesmo tu da jedna drugoj pomognemo koliko god to mozemouser posted image

clock-img

03.11.2013, 11:01

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Mati , zezam se user posted image
sad ce beba , sigurna sam user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.11.2013, 11:18

clock-img

mati

pencil-img

6676

IZVORNA PORUKA: bojanica7

kad mi je "prvi put ispao cep", mislila sam da je to to, jer bilo je malo krvi i sekreta i sluzi. i nista nedelju-dve... ispostavilo se da to nije bio cep. "drugi put mi ispao cep" nekoliko sati pre porodjaja. i to je u stvari bio chep. i ne mozes da ga promasis, ima ga baaas mnooogo, tipa cela shaka. kontam da nekoliko kapi, ili kad obrises, da to prosto nije to. tako su nas i u skolici ucili.

Mozda nekome pomogne... I kod mene je bilo ovako, sluz prosarana krvlju preko celog dnevnog uloska...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

03.11.2013, 16:25

clock-img

mati

pencil-img

6676

Meni ovo jos uvek izlazi...user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

04.11.2013, 11:12

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Evo i ja bas sad napisah,nema sanse da se pomesa sekret sa sluznim cepom,njega ima bas mnogo i rastegljiv je(ko slineuser posted image )i svaki put kad se brises je sluzavo..meni nije bilo pomesano sa krvlju,samo belo,providno,ali svaki drugi odlazak u wc i pojavljivalo se rozikasto. Porodjaj nastupio 1h od ispadanja. Imala sam samo blagi menstrualni bol,neposredno pre

clock-img

04.11.2013, 11:18

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Meni je taj sluzni čep bio pomešan sa malo krvi i bilo ga je zaista dostaaauser posted image

clock-img

20.05.2014, 21:28

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ispao mi je malopre sluzni cep.

Prvi put: 21.30h uvece, porodila se sutradan oko 11.30h.
Drugi put: 12.30h, porodila se taj dan oko 16.20h.
Ajd da vidimo sad.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

20.05.2014, 21:29

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

pocelo je,pocelo user posted image

clock-img

20.05.2014, 21:33

clock-img

Didy

pencil-img

7282

NM user posted image Hoće li biti do ponoći? user posted image
Samo da znaš da ja drugi put nisam imala bolove do samog kraja. Znam da ti je Betanija blizu, al nemoj kod kuće da se porodiš. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

20.05.2014, 21:34

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

!!! user posted image

clock-img

20.05.2014, 21:36

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Didy, pitaj LJ, mislim da je stopovala juce da mi peske treba 3 minute.user posted image
Ma ja sam u uzasnom raspolozenju, uopste sam prestala da se palim da je "to to".

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

20.05.2014, 21:38

clock-img

Didy

pencil-img

7282

I 3 minute je puno ako krene. user posted image
Šalim se, naravno. Hajde ti polako se saberi, proveri torbu i lagano...

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...