cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: deciji kasalj

clock-img

04.07.2015, 17:33

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Žak nam odgovara,to smo probali,kao i Altiprim,koji je za svaki kasalj.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.07.2015, 21:02

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Meni je najbolji altiprim p i broncamil! Prospan joj nista nije pomagao!

clock-img

04.07.2015, 21:06

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19048

A da lonesem ja i taj Altiprim na more? Od viska glava ne boli user posted image

clock-img

04.07.2015, 21:07

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Von i mi smo koristili broncamil i nama je pomogao,tj.Marku i bas sam zadovoljna....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

04.07.2015, 21:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34408

Marku pomaže Prospan što smo kupili u Kanadi, inače mu ovaj što sam ranije kupovala ovde kod nas nije uopšte pomagao.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.07.2015, 21:11

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Broncamil i nama bas pomaze a prospan je cisto bacanje para,nikada nije pomogao mojoj A kada je kasljala.

clock-img

04.07.2015, 21:12

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Ni nama ne pomaze Prospan i sigurno ima razlike u proizvodjacima.

< Poruku je uredio Bibilib -- 4.7.2015 21:13:39 >

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

04.07.2015, 21:40

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja ne znam nijednu osobu da mi je rekla za Prospan da je pomogao..

Sto da ne Ivanka,ponesi Altiprim,njega proizvodi Institut "Josif Pancic", ne bih ni cula za njega da mi apotekarka nije rekla da je to proveren kvalitet..dok pedijatri samo preporucuju te reklamirane,valjda i oni dobijaju neki procenat sto ih promovisu.I Bronhamil je dobar,nisam mogla da se setim danas naziva kada sam nabrajala sirupe.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.07.2015, 21:42

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19048

Mislim da imam Broncamil u frizideru odo da vidim

clock-img

04.07.2015, 21:43

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Doktori prepisuju sve ono sto se trenutno reklamira.Tako je bilo i za marisol sprej,pa sada prepisuju operil ili olynth.ma skroz bezveze.Treba naci sta odgovara detetu i to kupovati uvek,ja vec znam sta mojoj deci odgovara od sirupa i sprejeva i to stalno kupujem,

clock-img

04.07.2015, 21:44

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19048

Jok, imam Flavamed i Spalmotil, ali oni .isu za ovak Ivkin kasalj.
Ona nema nista na plucima, jel taj Altiprim moze kad nema sistanja u plucima?

clock-img

04.07.2015, 21:49

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ja nikada nisam cula za taj Altiprimuser posted image

clock-img

04.07.2015, 21:53

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19048

Sad sam ga izguglala, Josif Pancic proizvodi, biljni, od belog sleza.
Pitacu sutra u apoteci.

clock-img

04.07.2015, 21:57

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ivanka,mislim da moze,on je za obe vrste kaslja i smiruje nadrazenu sluzokozu grla.
Ima i za odrasle.
Veselice OVAJ

clock-img

04.07.2015, 21:58

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: veselica

Doktori prepisuju sve ono sto se trenutno reklamira.Tako je bilo i za marisol sprej,pa sada prepisuju operil ili olynth.ma skroz bezveze.Treba naci sta odgovara detetu i to kupovati uvek,ja vec znam sta mojoj deci odgovara od sirupa i sprejeva i to stalno kupujem,

Potpuno se slazem,retko kad da nesto novo probam,ako imam dobitnu kombinaciju za lecenje,tj,da detetu pomaze lek.Ali nekad znaju bolesti i da iznenade...

clock-img

04.07.2015, 22:00

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19048

Ivka spava vec 1h i ne kaslje, sinoc je bas kasljala kad je zaspala. Valjda joj se slivalo i smetalo.
Spava i sve joj kosa mokra, prezniji se dete, toplo je.

clock-img

04.07.2015, 22:02

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja nisam čula za taj Altiprim,videla sam sad sliku sa googla,stvarno ga ne znam...ima toliko sirupa za kašalj da više ni sama ne znam koliko ih ima

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

04.07.2015, 22:03

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ivka spava vec 1h i ne kaslje, sinoc je bas kasljala kad je zaspala. Valjda joj se slivalo i smetalo.
Spava i sve joj kosa mokra, prezniji se dete, toplo je.

Ivanka možda se malo preznojila i od sirupa

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

04.07.2015, 23:12

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: mila83

Veselice OVAJ

Hvala Mila,bas sam iscitala sta pise.Deluje bas dobar.

clock-img

04.07.2015, 23:25

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19048

Inhaliramo je prospanom, ne pije sirup, da li moze inhalacija tako da deluje, da se preznoji?
Malopre sam je gledala, nije vise mokra, skinuli smo frotir sa nje.

clock-img

04.07.2015, 23:28

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ivanka ja sam primetila da se moje preznojavaju tek kada im prehlada prolazi.Tako da moguce da i njoj prolazi.

clock-img

04.07.2015, 23:35

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam primetila da često kada inhaliram decu,oni posle inhalacije brzo zaspe...e sad ne sećam se ali moguće je da inhalacija utiče i na to da se preznojavaju

clock-img

04.07.2015, 23:36

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja mislim da to ima veze sa inhaliranjem.

clock-img

04.07.2015, 23:40

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19048

Ja mislim da Ivku uspava zvuk inhalatora.... zzzzzzzzzz user posted image
Dobro mi to rece za preznojavanje i prilazak prehlade, ja vec pomislila da ce biti jos gore.

clock-img

04.07.2015, 23:46

clock-img

mila83

pencil-img

3821

To sam i ja primetila,za preznojavanje i dobro je to.Kod malih beba preznojavanje te vrste ne postoji u tolikoj meri,bas sam citala o tome,a sto su stariji,lakse se znoje,rade te zlezde i lakse izlaze toksini iz organizma.