IZVORNA PORUKA: Štetica
Jole82 je pisala o tim Kunert kolicima,cini mi se da ih ona ima,a koliko sam iz njenih postova shvatila ona je visoka zena,i da su joj ta kolica ok. Verovatno imaju mogucnost podesavanja rucke za upravljanje.
Yup
Stvano sam prezadovoljna kolicima...a i Teodora(voli da se vozi u njima i da spava u njima u stenji jer su jako udobna zbog amortizera)...i demantujem da su kolica niska...iako stvarno na slikama deluje da jesu...ja sam skoro 180, a mm 190..i oboje ih opusteno vozimo...da ima 5 pozicija za rucku...
Stvarno se lako voze i prednji tockovi se okrecu za 360 tako da se lako i skrece....a islii smo i u off road avanture po travi i sumi i nista kolica cela....
A tek sto moze da se potovari u njih (korpu dole) i da se okaci o rucku...(taman staje i ona torba sto se dobija u porodilistu...koja je ipak veca od one sto ide uz kolica)...kad idemo u setnju opusteno mogu da svratim u mini nabavku ili do pijace i sve potrpam dole u korpu i ruke slobodne
I jos jedna super stvar je sto se tockovi stvarno lako skidaju...sto dosta znaci kad je ovako mrljavo vreme, da ne kaljam po stanu...pa pre nego udjemo u stan ja unesem T unutra (dok smo se vozili i u jajetu...skinem jaje sa kolica i unesem je) skinem tockove i operem ih u kadi...mozda zvuci kao cimanje...al lakse mi je to nego da perem parket i tepihe svaki put kad padne kisa...
Jedino sto realno moze da predstavlja problem, jeste to sto su kabasta i teska i ne mogu da stanu u bas male liftove...meni se potrefilo da gde god idem nemam problem sa liftom a ni sa snagom(pa treba razmisliti i o tome)..ja vozim punta i staju mi polozeno u gepek sa sve sportskim sedistem al oborim naslon pozadi...a ako neko sedi pozadi onda ne obaram naravno naslon, nego da bih mogla da zatvorim gepek-skinem jedan(gornji) tocak
A jaje i dalje koristimo kao AS...dok je bila bas mala podmetala sam neki peskir pod guzu malo da izravnam, a sad ni toga nema...udobno joj je i cesto zaspi dok se vozimo..gledala sam sva ona sedista sto su za grupu 0+ kojima mozes i nagib sedista da pomeras....pa onde malte ne dete sedi

..naravno imas i ona sedista sto kostaju kao ceo set ovih kolica....a ovo jaje mozes lepo da zavalis na sediste koliko treba i fino uvezes, tako da je beba malte ne u lezecem polozaju i onda nisu problem ni duze voznje sto znaci kad je bebica bas mala...
I da...svaki deo je bas bas ususkan...misslim za zimu...imas dunjicu za svaki deo...T je februarska beba...ni jednom je nisam trontala u skafander i slicno...nego njeno odelce preko nje cebence, preko dunjica a ima i onu ...ja je zovem "nadstresnica"

i bebica je toliko ususkana i od zime i od vetra..uvek joj je bio topao nosic napolju...a sad kad je toplo..na sportskom sedistu je bas duboka ta "nadstresnica: tako da ni jednom nisam morala da kacim pelene...sto sam videla da mnogi rade, jer bebi ide sunce u glavicu...
Eto raspisa' se ja...al stvarno sam prezadovoljna kolicima i svime sto ide uz njih