writing-img

RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)

clock-img

26.09.2011, 13:15

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

Za razliku od prethodnih dana lepo. user posted image .

LanaJelena glavu goreuser posted image

clock-img

26.09.2011, 13:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

IZVORNA PORUKA: n i n a

Jelo, ko mi te dirao??? user posted image

Anči, mi smo svi familijarno nešto zagrebali ovih dana.... Možda nije samo sladoled?

Ma juče u šetnji pojedem sladoled ali pošto je Marko počeo da kmeči bukvalno sam u dva zalogaja sve smazala i vrlo brzo posle toga je počelo da me boli. Samo da se ne prehladim, ubiću se ako njemu prenesem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.09.2011, 13:40

clock-img

Anoniman

Siši Tantum ili Strepsils user posted image  

clock-img

26.09.2011, 13:41

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Hahahha, ću sišem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.09.2011, 13:57

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Meni je naišao neki užasan period, stalno bih jela, i samo se tovim, ne stižem da treniram, a tek predstoje slave, praznici...user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

26.09.2011, 14:02

clock-img

Sakiedi

pencil-img

203

Snelleeee... Ma sta te briga,jedi bre! Lepa si,pametna,udata :) i imas princezu a to je najvaznije. Nego,ajde na posao- Lani treba seka ili bato pa te bas briga za kilazu. Svi govore trudna zena a ne debela ili elegantno popunjena. user posted image

clock-img

26.09.2011, 14:04

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

user posted image  bleso jedna user posted image
Kako ste mi ti i Alex?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

26.09.2011, 14:16

clock-img

Sakiedi

pencil-img

203

Alex? Ne zali se. Sve radimo kako on hoce. Evo sat vremena pokusavam da ga uspavam ali neceee... Igra se poluotvorenih ociju i brblja kao navijen. Mnogo je smesan. A ja? Dobro. Pomalo umorno,tesko ali ispunjeno. Malecki ima skoro 600g i dve je super. Kuc kuc... Ajde,ozbiljno,dosta si zakasnila ovaj put. Ostale koleginice-trudnice su vec ihaha trudne. Cekamooo teee

clock-img

26.09.2011, 14:34

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

gladna sam huh

clock-img

26.09.2011, 19:49

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

superrrr pijem caj i mjerkam puding od cokolade user posted image  samo da zavrsim sa cajem i mljacccc

clock-img

26.09.2011, 20:02

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

smajlici sve govore user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

26.09.2011, 20:30

clock-img

Verus

pencil-img

11942

poprilicno dobro sa obzirom na to da je ponedeljakuser posted image

clock-img

26.09.2011, 20:45

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Razocarano user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

27.09.2011, 14:48

clock-img

Anoniman

Pomalo sam nestrpljiva sad već-zamolila sam muža da me pokupi ranije sa posla da bih otišla do crkve, obećao doći će, ali pre toga ide sa svojom mamom do grada... Otišli su još pre 2 sata, ja po Mihajla moram za 10 minuta, a njega ni od korova. A najgore što ne smem da ga zovem, jer ako je još sa mamom ova će krv da mi pusti šta sam navrla user posted image

clock-img

29.09.2011, 16:28

clock-img

Anoniman

Jako sam se potresla...Umrla mi komsinica od 24 godine. Detence joj nije ni godinicu jos napunilo. Pala zena i umrlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2011, 16:28

clock-img

lesica

pencil-img

12022

user posted image user posted image user posted image Strasno...

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

29.09.2011, 16:29

clock-img

degu

pencil-img

11332

user posted image user posted image user posted image
Strašno Verka user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

29.09.2011, 16:31

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Božeuser posted image user posted image kako bre pala?...kakva tugauser posted image

clock-img

29.09.2011, 16:31

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: verolino

Jako sam se potresla...Umrla mi komsinica od 24 godine. Detence joj nije ni godinicu jos napunilo. Pala zena i umrlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A? Srce?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.09.2011, 16:32

clock-img

Anoniman

Srce mi se kida kad pomislim na njenog muza i dete.user posted image user posted image user posted image
I tako sam besna na lekare...Jos pre trudnoce je imala neke nesvestice. oni joj snimali glavu i rekli da je sve ok i da je to od niskog pritiska. A sad zumore kako je verovatno imala neki tromb.

clock-img

29.09.2011, 16:33

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

ajoj,verolino,stvarno tuznouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
htedoh da napisem kako se ja osecam,ali shvatih da je smesno naspram ovoguser posted image user posted image

clock-img

29.09.2011, 16:33

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Joj mozda je i aneurizma. Nije to ni bitno, devojke vise nema. Bas mi je zao.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.09.2011, 16:36

clock-img

Anoniman

Moj mozak to ne moze da prihvati. Jos od malena se cvrsto drzim misljenja da ljudi treba da umiru tek posle 70-te. Ne znam zasto onaj gore ne zeli da deli moje misljenje!!!!!!user posted image

clock-img

29.09.2011, 16:36

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Uh user posted image

clock-img

29.09.2011, 16:39

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: verolino

Moj mozak to ne moze da prihvati. Jos od malena se cvrsto drzim misljenja da ljudi treba da umiru tek posle 70-te. Ne znam zasto onaj gore ne zeli da deli moje misljenje!!!!!!user posted image

Ja sam se sa njim zbog toga i posvadjala. Bas mi je zao, velika velika steta.