Poslednji tekstovi

NAGRADNA ANKETA: Osvoji IMMUNOKIND set za zdrav dan!
U takmičenju imaju pravo da učestvuju svi korisnici portala Ringeraja.rs.
Promo objava
Promo kutak

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

. Hocu reci da detetu treba dati da ne bi bio "zeljno". Umereno naravno i ne svaki dan, ali dovoljno da kad negde ne od ne prozdere sve sto mu se nadje na stolu. I mi taj problem stvarno nemamo. Istu sam logiku imala npr i za flomastere. Kad odemo kod nekog i vidi flomastere to je opsti haos samo se za njih zalepi, isara se i td. I ja joj kupim flomastere. Jedno vreme se sarala u kuci, ma samo s njima crtala, a sad....Sad joj je opet svejedno da li je bojica ili flomaster. Hocu reci da sto vise roditelji nesto brane deca to vise zele i hoce. Sto se tice hrane i svega. I to mi je naravno savetovala moja majka. Kaze daj joj da kad negde odete ne bude da ne zna sta je dosta
.Uvek sam ih opominjala da to ne rade ali slaba vajda.Sada ima 13 godina,drzi dete neku suludu dijetu,smrsala je dosta plus je porasala i mogu samo da zamislim kako je to lose za nju.Cesto dolazi kod nas u goste i ja i mm se cudimo kako malo jede,ali ona nema namere da odustane a primecujem da se i zaova brine.Zato sam ja stava da ne treba ni braniti ni previse nuditi samo napraviti dobar raspored obroka,kuvati sto vise i deca tako steknu dobre navike u ishrani.
. sada sam imala tek malo vise kada sam otisla na porodjaj...
tako je! Ja sam prestala da imam probleme sa dnailom kad sam sve ostale (čitaj:moje roditelje) oterala u tri lepe i rekla koliko hoće toliko! neću ga terati!