writing-img

RE: Prvi ciklus posle trudnoće

clock-img

02.06.2010, 14:50

clock-img

ana77

pencil-img

610

Meni je ono ipak bila user posted image .

@Mejvis: i meni je tako pred kraj lohija ponovo krenulo da se pojacava, pa prestalo, pa se opet pojacalo pa konacno prestalo. Tako da ne mora da znaci... meni su lohije trajale duze od 40 dana, a dobila sam dakle sa bebina nepuna 2.5 meseca. Nisam li ja srecnica user posted image ???

clock-img

02.06.2010, 18:46

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

Moguće da su lohije ipak...
Čudno mi je nešto, nije obilno kao što bi trebalo za prvi dan ciklusa, a opet je sveža krv, kao ciklus....
Ako sutra krene jače onda je sigurno ciklus a ako se zaustavi ili ostane ovako  onda su lohije....user posted image

clock-img

02.06.2010, 20:07

clock-img

ana77

pencil-img

610

100% su lohije. Ja sam cak pomislila da sam dobila u toku lohija ali kad se drugi put ponovilo shvatila sam da je ipak nemoguce da dobijem dva ciklusa u 10 dana :). Kad je prestalo, stvarno je prestalo sve dok nije dosla user posted image . Sad cu videti kakve ce biti - da li redovne ili neredovne ali glavno pocelo je :)!

clock-img

10.06.2010, 14:50

clock-img

aleksandraz

pencil-img

221

Jeno prasanje do vas.ovako porodila sam se na 31 mart imala sam krvarenje nekade okolu 13 dena a posle nisto kada na 39 dan posle porodzaj  krece pak krvarenje sto spored meni je menstruacija e sada trebalo mi je doci nekade od 6 do 9 ovaj mesec ali evo danas 10 jos nista.A od druga strana me brite to sto moj muz nije siguran dal mu je kapnulo nesto vo mene ili ne ako me razumete.kako sam izracunala to se desilo nakon polodni dani.sva sam u panici vise me plasi to sto dojim nego da sam ponovo u drugom stanju.Sta mislite vi neko vase mislenje.al cu ipak ovi dani kupiti jedan test cisto radi moja mira.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2010, 15:09

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja bih rekla da još uvek sve nije došlo na svoje. Evo, ja sam posle porođaja imala 3-4 ciklusa na 5 nedelja, a ova poslednja menstruacija mi je došla na 3.5 nedelje.
Ako te muči, svakako kupi test, bićeš mirnija user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

11.06.2010, 12:35

clock-img

micketta

pencil-img

795

evo mene u 2. ciklusu nakon trudnoce i mogu jedino da primetim da menstruacija uopste vise nije bolna. obim, ili tacnije, zapremina, osta nepromenjena. user posted image

zna baba

clock-img

11.06.2010, 12:47

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

Pa ti bas pozurila,kad pre drugi krug user posted image

Salu na stranu sad ce i meni za koji dan.
Ni meni nije vise bila bolna na svu srecu, ali kolicinski isto ( citaj mnooogo, 7 dana)

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

clock-img

11.06.2010, 13:04

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: aleksandraz

Jeno prasanje do vas.ovako porodila sam se na 31 mart imala sam krvarenje nekade okolu 13 dena a posle nisto kada na 39 dan posle porodzaj  krece pak krvarenje sto spored meni je menstruacija e sada trebalo mi je doci nekade od 6 do 9 ovaj mesec ali evo danas 10 jos nista.A od druga strana me brite to sto moj muz nije siguran dal mu je kapnulo nesto vo mene ili ne ako me razumete.kako sam izracunala to se desilo nakon polodni dani.sva sam u panici vise me plasi to sto dojim nego da sam ponovo u drugom stanju.Sta mislite vi neko vase mislenje.al cu ipak ovi dani kupiti jedan test cisto radi moja mira.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleks zeno pa ti bi opet ispocetka user posted image

clock-img

13.06.2010, 13:04

clock-img

aleksandraz

pencil-img

221

ma nece mi biti ovo drugi krug nego treci sta ces volom decu al ovo je bilo bas brzo.Al se nadam da nije jos sve doslo na mesto.da ce mi doci svaki momenat.Sama sebi tesim oti ke posizim.Al sta je to je.Ako sam opetuser posted image pomiricu se.

IZVORNA PORUKA: Nena81

Pa ti bas pozurila,kad pre drugi krug user posted image

Salu na stranu sad ce i meni za koji dan.
Ni meni nije vise bila bolna na svu srecu, ali kolicinski isto ( citaj mnooogo, 7 dana)

clock-img

20.06.2010, 00:15

clock-img

ciro

pencil-img

94

jamoram da vas pitam ja sam se porodila 3 aprila,krvarila sam mjesec dana i jos nisam dobila...malo sam se zabrinula...ne znam sta je...mi se pazimo,ali opet me strah...joj...

clock-img

20.06.2010, 00:34

clock-img

simke

pencil-img

2713

Nemoj da se nervirašuser posted image Neko dobijeuser posted image odmah posle lohija,a neko tek posle 9 meseci,godinu danauser posted image

clock-img

20.06.2010, 11:18

clock-img

micketta

pencil-img

795

IZVORNA PORUKA: ciro

jamoram da vas pitam ja sam se porodila 3 aprila,krvarila sam mjesec dana i jos nisam dobila...malo sam se zabrinula...ne znam sta je...mi se pazimo,ali opet me strah...joj...

gde si, bre, ti, ciro user posted image
ne boj se, nisi trudna user posted image

zna baba

clock-img

20.06.2010, 11:43

clock-img

ciro

pencil-img

94

IZVORNA PORUKA: micketta

IZVORNA PORUKA: ciro

gde si, bre, ti, ciro user posted image
ne boj se, nisi trudna user posted image

kuku bojim se vise toga nego icega...haha prvi put u zivotu jedva cekam da dobijemuser posted image hahaha
kuku prestravljena sam

clock-img

20.06.2010, 13:38

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja izgleda danas dobila. Samo što sam šutnula uloške. Danas 36.dan od porođaja.
Bar mislim da je je to. Nije onako poluprovidno kao što su bile lohije, već tamna krv.
Videću da li će biti tako do kraja dana, da budem sigurna.
A baš mi nešto rano, nisam to očekivala sada već...

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

30.06.2010, 20:55

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

Ej zene porodjene
jel vas da prostite boli dole sve kad dobijete, ne menstrualni bolovi, nego kao posle najzesceg sexa kao da ste razbijene onako bas bas...
meni se to desavalo i posle I trudnoce ja reko od setnje sedenja ..kad ono i sad, nije neki veliki bol nego bas kao posle duge voznje bicikla user posted image

clock-img

30.06.2010, 21:40

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Neno, meni se to dešavalo pre porodjaja. A sada ću tek da vidim kako će mi izgledati menstruacije, prvu još nisam dobila i nadam se da još dugo neću user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

30.06.2010, 21:42

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

Zelim ti da se odmoris kao ja 8 meseci ni manje ni vise.
Dobro ja ja reko meni nesto fali user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 21:44

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Neno, a što ne više od 8 meseci, nemoj da si takva user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

30.06.2010, 21:46

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

To onda znaci da si user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
8 je taman

clock-img

01.07.2010, 00:32

clock-img

ciro

pencil-img

94

ja ne znam jesam li dobila,ali od juce mi po malo curka i to bas po malo neka kafena boja...ovo mi je prvi ciklus posle porodjaja...veoma,veoma cudan...ne znam sta je u opste mora li to tako ili .....

clock-img

04.07.2010, 10:26

clock-img

Pilence81

pencil-img

223

Kako su prestale Lohije tako sam dobila menstruaciju i to uzasno obilnuuser posted image

clock-img

06.07.2010, 16:48

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Ciro, ti i ja smo se na isti dan porodile i meni jos uvek nije stigla user posted image ali bih volela da dodje uskoro. Valjda ce se posle unormaliti. Ne bih bas da strepim nekoliko meseci user posted image user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

08.07.2010, 22:30

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Eto meni stigla user posted image sa   bebina nepuna 2 meseca user posted image a dojim ...niiije moglo da me zaobidje jos neko vreme user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2010, 08:21

clock-img

Anoniman

ja sam dobila 14.maja
pa 8.juna

evo danas je 9.jul a ja nisam dobila???

clock-img

09.07.2010, 10:06

clock-img

aster

pencil-img

625

Normalno je da žena nema menstruaciju dok doji. Ja sam mislila da je i nemoguće, ali izgleda da sam bila loše obaveštena user posted image ja nisam još dobila, a porodila sam se pre 2.5 meseca. Oti, ako nešto sumnjaš, uradiš testić i ćao user posted image

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka